Pályázat

A Fõvárosi Közgyûlés Kulturális Bizottsága a 2003/2004. évadra meghirdeti a Fõvárosi Színházi Alap pályázatát. A postára adás határideje: 2003. április 23.

Pályázat Tovább

Stigma Fesztivál Merlin Színház, 2003. április 2-5.

A Sámán Színház egykori és mai tagjainak közös programja a kilencéves sikeres munka közös ünneplése. A fesztiválon különbözõ mûvészeti ágak mutatkoznak be, színházi elõadások, koncertek, kiállítások, szakmai beszélgetések, workshopok alkotják a programot.

Stigma Fesztivál Merlin Színház, 2003. április 2-5. Tovább

Megújult a Portál

Tisztelt Portál-Látogató!Örömünkre szolgál, hogy a Színházi Világnap alkalmából megújult Portálunkon fogadhatjuk Önt!Köszönjük a figyelmet mindazoknak, akik részt vettek a 2003 március 27-én délelõtt 11 órakor Kamrában tartott Sajtótájékoztatónkon! A Sajtótájékoztatón elhangzottakat rögzítettük és a…

Megújult a Portál Tovább

A mi fiunk a Kolibri Pincében

A darab rendõr "hõse" egy eltûnt fiú után nyomoz. Három és fél év után találja meg. De vajon mennyit változott az elmúlt idõben sok keserves tapasztalatot szerzett gyerek? Ugyanaz még, aki volt? És az anya, aki ennyi idõ után kapja vissza a gyerekét, ugyanúgy tudja szeretni õt, mint azelõtt?

A mi fiunk a Kolibri Pincében Tovább

Zsigerek

Solange és Claire gyilkosságra készül. Az újra és újra megismétlõdõ szertartás - tervük kidolgozása - közben egyre inkább elhomályosul az áldozat személye. Az úrnõ "csupán" szimbólum, a szereplõket felemésztõ indulatok nem másban, mint önmagukban gyökereznek. Csak a gyûlölet marad és egy csésze tea.

Zsigerek Tovább

Felolvasószínház

Nóti Károly: LEPSÉNYNÉL MÉG MEGVOLT Fölolvasószínház Nóti Károly írásaiból könyvbemutatóval egybekötvea Színházi Világnapon, 2003. március 27. csütörtök este fél nyolckor a Vidám Színpad. Bevezetőt mond: Tarján Tamás irodalomtörténész.

Felolvasószínház Tovább

Színház az egész....

2003. március 27-én este 8 órakorImmár ötödik alkalommal rendezi a MASZK Országos Színészegyesület hagyománnyá vált gálaestjét a Színházi Világnapon. Az idén elsõ alkalommal az új Nemzeti Színház az esemény színhelye.

Színház az egész.... Tovább

Magyarország legnépszerûbb színészei

2002-ben A Súgó internetes szavazása alapján: Alföldi Róbert, Bozsó Péter, Debreczeny Csaba, Gyuriska János, Kamarás Iván, Kolovratnik Krisztián, László Zsolt, Mácsai Pál, Nagy Ervin, Oroszlán Szonja, Pápai Erika, Vári Éva

Magyarország legnépszerûbb színészei Tovább

Tisztelt Színházbarát,

A Magyar Színházi Portál a kezdetektõl fogva kötõdik a Színházi Világnaphoz. A Portál elindulását jelzõ sajtótájékoztatót az ezredfordulón ezen a napon tartottuk a Bárka Színházban. A következõ évben a Színháztörténeti Múzeum- és Intézetben ünnepeltük a Kortárs…

Tisztelt  Színházbarát, Tovább

A Színház.hu története

A www.szinhaz.hu története több mint három éve kezdõdött. Azóta a legtöbb napi látogatóval rendelkezõ kulturális témájú internetlappá vált.

A Színház.hu története Tovább
süti beállítások módosítása