Másik János a Bárka-kikötõben!

július 27-én vasárnap 22 órakor Másik János estje lesz a Bárka-kikötõben. "Szeretek változtatni. Szeretem a forgást. Hogy lapozunk egy másik oldalra, hogy kinyitunk egy másik ajtót. Ez a nevem: mindig Másik."

Másik János a Bárka-kikötõben! Tovább

Laban - Bevezetés a koreológiába

Laban tánctechnikai kurzus: Bevezetés a koreológiábaA kurzust Bien Andrea tartja a Mozdulatmûvészeti Stúdióban 2003. július 21-25-ig (hétfõtõl - péntekig) 18-21-ig.

Laban - Bevezetés a koreológiába Tovább

Krétakör hírlevél - 2003. nyár

A Krétakör Színház társulata július 26. és augusztus 2. között nyolcnapos rendezvénysorozattal várja az érdeklõdõket a Mûvészetek Völgyében, Monostorapátiban. A Krétakör Vándorcirkusz keretében a nézõk három elõadásunkat tekinthetik meg több alkalommal is: a Leonce és Lénát (szabadtéren), a…

Krétakör hírlevél - 2003. nyár Tovább

Meghalt Ternyák Zoltán

NSZ . 2003. július 16. . Szerzõ: M. G. P.Negyvenéves lett volna októberben. Most már emlékünkben mindig zilált Hamlet marad, aki zsilettpengével akar véget vetni a kortársivá kínlódott dán trónörökös életének. Engesztelhetetlenül igazságkeresõ. Méltatlankodóan izgulékony. Szelíd krakéler.

Meghalt Ternyák Zoltán Tovább

THEALTER International

THEALTER International - Szabad Színházak XIII. Nemzetközi TalálkozójaSZASZSZ - IX. Alternatív Színházi SzemleSzeged, 2003. július 22-27.

THEALTER International Tovább
süti beállítások módosítása