Megint Mammut Színház

A Mammut Színház kezdeményezés annak a koncepciónak a része, amely célul tûzte ki, hogy a Mammut egyfajta "minõségi közösségi tér", olyan találkozási pont legyen, ahol a hagyományos vásárlási lehetõségeken túl sokszínûbb szórakozási- és kulturális szolgáltatások várják a látogatókat.

Megint Mammut Színház Tovább

Somoskő-Salgó Várfesztivál

A festõi szépségû, de az országban talán kevéssé ismert nógrádi vidéken idén másodszor rendeznek fesztivált június utolsó hétvégéjén. 

Somoskő-Salgó Várfesztivál Tovább

Kálmán Imre: Csárdáskirálynő

A Szegedi Szabadtéri Játékok során elõször lesz látható a Fõvárosi Operett Színház és a Szegedi Szabadtéri Játékok koprodukciója. Rendezõ: Alföldi Róbert Idõpont: július 29., 30., 31.

Kálmán Imre: Csárdáskirálynő Tovább

Giuseppe Verdi: Nabucco

A Szegedi Szabadtérin újra látható a tavaly óriási sikert aratott produkció, Kesselyák Gergely vezényletével. Az opera sztárfellépõi: Rálik Szilvia és Paulo Gavanelli. Idõpont: július 15., 17.

Giuseppe Verdi: Nabucco Tovább

Kisvárdai díjazottak

Kisvárdán június 2-11-e között tizenhetedik alkalommal rendezték meg a Határon Túli Magyar Színházak Fesztiválját . A sergszemle zárásaként átadták a fesztivál díjait.

Kisvárdai díjazottak Tovább

Tell Vilmos Miskolcon

A 2005-ös miskolci Operafesztivál talán egyik legnagyobb eseménye Rossini : Tell Vilmos c. operájának bemutatása koncertszerû elõadásban. 2005.június 23.-án a Nagyszínházban.

Tell Vilmos Miskolcon Tovább
süti beállítások módosítása