Gaetano Donizetti : Roberto Devereux

2005. szeptember 10.-én egy igazi ritkaság csendül fel a Nemzeti Hangversenyterem falai között, koncertszerû elõadásban. Donizetti méltatlanul hanyagolt (legalábbis Magyarországon) olasz zeneszerzõ.  A legtermékenyebb mesterek egyike. 74 operát írt. Ami hatalmas mennyiség.

Gaetano Donizetti : Roberto Devereux Tovább

Évadnyitó a Katonában

Megtartotta évadnyitó társulati ülését a Katona József Színház, amelyen Zsámbéki Gábor igazgató ismertette a 2005/2006-os évad tervezett bemutatóit.

Évadnyitó a Katonában Tovább

Musical Fesztivál 2005

Az elsõ hazai nemzetközi Musical Fesztivál 2005. szeptemberében kerül megrendezésre. A Musical Fesztiválnak otthont adó debreceni Fõnix Csarnok minden évben erre a hétre Európa legnagyobb színházává alakul át. A szervezõk az elsõ évben a fesztiválra több mint 30000 ezer nézõt várnak. Szeptember…

Musical Fesztivál 2005 Tovább

Művészkék.hu

Miért érdekes ez? Mert a nagyérdemû friss, naprakész információkat kaphat az összes színészrõl, rendezõrõl, szerzõrõl - minden mûvészrõl, aki a Kék kötelékébe tartozik.

Művészkék.hu Tovább

Bubik Istvánnak ítélték az Ivánka Csaba-díjat

A pályatársaiból alakult kuratórium 2004-ben, még Bubik István halála elõtt ítélte oda az Ivánka Csaba-díjat, amelyet az elmúlt évben elhunyt színmûvész családja nevében édesanyja vett át az Új Színház mai évadnyitó társulati ülésén.

Bubik Istvánnak ítélték az Ivánka Csaba-díjat Tovább
süti beállítások módosítása