ne mássz fel, mert leesel

Szabó Réka: Buddha szomorú, avagy ne mássz fel, mert leesel címû, Lázár Ervin novellái alapján készült mesés elõadása látható a MU Színházban február 28-án és március 1-én.

ne mássz fel, mert leesel Tovább

7fehérke (Hajmese)

Krizsán Gyõzõ mesterfodrász hajmesét írt a Hófehérke és a hét törpe után, igazán szabadon. A mesét modelljeinek "hajképeivel" meséli el.

7fehérke (Hajmese) Tovább

tavalyi operett-musical osztály

Örömmel kürtöljük bele a világba, hogy újra egy helyütt látható a Színmûvészeti Egyetem tavaly végzett operett-musical osztályának krémje! Az Apácák, a Hegedûs a háztetõn és a Démonológia teltházas Ódry-színpadi elõadásainak parádés színészgárdája a József Attila Színházból, Szolnokról,…

tavalyi operett-musical osztály Tovább

Brontё-k

Három leány, elzárva a mocsár közepén... Nem elég, hogy mindegyikük magányos, hogy mindegyikük boldogtalan, hogy mindegyikük regényeket hímez, míg apja azt hiszi, a fehérnemûjét varrja - ráadásul mindegyikük drabális, szakállas férfi!

Brontё-k Tovább

Clara & Leon

Clara és Leon, Theremin és Theremax - Hétfõn TÁP Színház a Süss Fel Napban. In memoriam Clara Rockmore, the greatest theremin virtuoso of all times.

Clara & Leon Tovább

Ki mit nem tud? - Minden Rossz Varieté

Blaszfémiákra utazó, szobordöntögetõ hajlandóságú, elvbõl tiszteletlen, tekintélyromboló varieté. Több évadnyi kabaré-gügyeség, össznépi-nemzeti gyatra ízlés után megrepesztik a gárgyult mûélvezés lehetõségeit. Nem másokon gúnyolódnak. Önmagukat teszik (virtuózan) nevetségessé. Vállalják…

Ki mit nem tud? - Minden Rossz Varieté Tovább

Meghalt Benno Besson

Elhunyt Benno Besson svájci születésû színpadi rendezõ, színész, a német és az egyetemes színházmûvészet meghatározó alakja. Bessont csütörtökön egy berlini kórházban érte a halál 83 éves korában.

Meghalt Benno Besson Tovább

Múlt és jelen

A balett múltját és jelenét, klasszikus és modern ötvözetét viszik színpadra március 4-én, 10-én és 12-én este a Magyar Nemzeti Balett sztárjai az Operaházban. A "Múlt és Jelen" címû balettesten egyrészt XIX. és XX. századi orosz balettek részleteibõl láthat részleteket a közönség - mellettük a…

Múlt és jelen Tovább

D.Ö. Lakásszínház

Az elõadó a közönséggel a Józsefvárosi Színház elõtt találkozik az elõadás napján 19 órakor (9-es busz: Kálvária tér). Együtt indulnak a közelben levõ Lakásszínházba - színháztól színházig A Lakásszínház maximum tíz férõhelyes. Remélem, hogy a közönség színházlátogatási kedvét növeli színvonala, s…

D.Ö. Lakásszínház Tovább

Forte

Az elõadás Dmitri Shostakovich zenei világának koreográfiai tükrözõdése, ahol a szélsõséges emberi tulajdonságok táncnyelvi absztrakciója éppúgy helyet kap, mint a csend és a béke. A beszédes és a hallgatag test kapcsolatának fénye által megvilágított zenei térkép.

Forte Tovább

Műsorváltozás!

A Bárka Színház ezúton  értesíti nézõit, hogy Fodor Beatrix betegsége miatt a február 27-ére (hétfõre) meghírdetett Négerek címû elõadásunk elmarad. Helyette a Hamlet kerül színre. A jegyek a helyszínen nyolc napon belül visszaválthatók vagy más elõadásra becserélhetõk. Megértésüket köszönjük!

Műsorváltozás! Tovább

Mozart!

A Budapesti Operettszínház Mozart! c. musicalje 2 elõadás keretében vendégszerepel Debrecenben, 2005. április 1-jén és 2-án 20.00 órakor a Fõnix Csarnokban.

Mozart! Tovább

Lábán Rudolf díjasok - elõször!

A kortárs tánc legszínvonalasabb alkotásainak és alkotóinak elismerésére 2005 õszén alapított Lábán Rudolf díjat elsõ ízben idén május 7-én vehetik át a díjazottak a MU Színházban. A közönség már ezt megelõzõen, május 3-tól láthatja a hét díjazott elõadást a MU-ban, a Trafóban és az Artusban.

Lábán Rudolf díjasok - elõször! Tovább

Dósa Zsuzsa Domján Edit-díjat kapott

Díjjal, díj nélkül, mindenhogyan a közönségért élni az életet, Színészetet. Domján Edit színésznõ szépsége, jellegzetesen búgó hangja és nagyszerû alakításai sokak emlékezetében élnek a mai napig. A hazai mûvészvilág jelesei   díjat alapítottak emlékére, amelyet évente a legjobb vidéki színésznõnek…

Dósa Zsuzsa Domján Edit-díjat kapott Tovább
süti beállítások módosítása