Nyerj jegyet a West Balkánba!

"Eljövök érted" - A kezdet (Hoppart)

Mégpedig a Hoppart Társulat új bemutatójának előadására. Aki tudja, hogy kikről van szó, biztosan nem hagyja ki, aki pedig nem: a formáció nagyrészt Ascher Tamás és Novák Eszter néhány éve végzett osztályát takarja, akik egyéb munkáik mellett együtt maradtak és növekvő intenzitással jönnek ki újabb anyagokkal.


Nyáron a Zsótér rendezte Chicagóval keltettek feltűnést, pár hete pedig egy Shakespeare-feldolgozással jöttek ki, ami hagyományos módon nyúlt az anyaghoz, a low-budget és a sufniszínház hozzáadott feelingje pedig egyedi végeredményt hozott. A társulat még a színikritika alfa és omegája szerint is befásult színházunk játékos és energikus színfoltjának számít.

Új produkciójuk, az "Eljövök érted" - A kezdet bemutatóját pár tavaszi előzetes jelenés után a héten tartják a West Balkánban. Az előadás "szappanopera-opera", azaz a tévés műfaj paródiájára számíthatunk - annyi biztos, hogy az énektudással nem lesz gond.

Ha szeretnéd ingyen megnézni a szombati (okt. 23, 8 óra) előadást, csak annyit kell tudnod, hogy az előadásban felbukkanó Dr. House sorozat főszereplője Hugh Grant, Hugh Jackman vagy Hugh Laurie.

***
A gyökér doktort természetesen Laurie alakítja, aki már a nyolcvanas években is lebilincselő alakításokat nyújtott, például ebben a reklámban. A nyertesek pedig Jávor Anita és Zoli73. A játékot mindenkinek köszönjük, gyertek legközelebb is!

Természetesen 2 darab jegyet nyerhetsz. A megoldást küldd el nekünk a szinhazblog@gmail.com címre, az e-mailben a válaszon kívül jelölj meg egy nick vagy igazi nevet, amivel szerencsés nyertesként feltüntethetünk. A megfejtést csütörtök délig küldd el. A jegyeket köszönjük a West Balkánnak.

süti beállítások módosítása