Menj színházba! - Hoppart

Sokak számára ismeretlen a Hoppart Társulat neve, s ez a sokaság bizony nem keveset veszít. A társulat ma a legizgalmasabb független színházi együttállás: az egyetemen néhány éve végzett zenés színészosztály tagjai együtt maradtak, és más színészi elfoglaltságaik mellett hoznak össze kiváló produkciókat. Lazán értelmezett formációról van szó, a csapatba egyre inkább becsatlakoznak külsősök is.

Lényeg persze az eredeti társaság: elképesztő fizimiskák jöttek össze anno ebben az osztályban, nagyon erős emberanyag, és a Hoppart eddigi munkáiból kiderül, hogy rengeteg friss ötletet tudnak igen kreatívan megvalósítani.
 


Ennyi fényezés után - egyébként itt ismerheted meg a társulatot: hoppart.hu - pedig a lényeg: amennyiben növember 6-án szeretnéd megnézni a Hoppart dupla előadását (Eljövök érted - a kezdet, illetve A kisvakond, akinek a fejére csináltak), mindössze annyit kell tudnod, hogy ki rendezte a társulat tavalyi, igen jól sikerült Chicago-verzióját.

***

Köszönjük a megfejtéseket, a két szerencsés nyertes: Rab Lilla és Nagy Judit.


A rendező nevét e-mailben küldd el nekünk (szinhazblog@gmail.com). A helyes válaszon kívül tüntess fel egy nick vagy igazi nevet, amin a nyertesek listáján szerepelni szeretnél. Az e-mailt november 3-án éjfélig küldd el. 2x2 jegyet sorsolunk ki a helyes megfejtők között, az előadás a Szkénében a Műegyetemen lesz, vasárnap este 8 órakor.

süti beállítások módosítása