Kristóf Ágota bemutatót tartottak Kőszegen

Agota Kristof Egy elsurranó patkány című darabját mutatták be pénteken, a Kossuth-díjas írónő halálának első évfordulóján Kőszegen, az egykori téglagyár barakkjában. A kísérleti bemutató előadással egybekötött emlékest a Kőszegi Várszínház, a Gergye Krisztián Társulat és a Nemzeti Színház közös…

Kristóf Ágota bemutatót tartottak Kőszegen Tovább

THEALTER FESZT - 3.

A látszat csal. Közelről például kiderül, hogy ami távolról nemzetiszín pántlikának látszott Balog József MASZK-elnök és Thealter-főszervező kalpagján, az valójában nem az, piros helyett rózsaszínes-narancssárgás, zöld helyett világoskék csík díszíti.

THEALTER FESZT - 3. Tovább

In memoriam Roboz Zsuzsi

Nézzük a gyönyörű mosolyt, a karakteres, mégis finom vonásokat, a titkokat, fájdalmat, bölcsességet egyszerre sugárzó, Audrey Hepburn-i szemeket, és sajnáljuk akik ismertük, és sajnálhatják akik  nem ismerték Roboz Zsuzsit, aki 2012. június 11-én londoni lakásában hunyt el.

In memoriam Roboz Zsuzsi Tovább

Szamárfül Fesztivál a Zsolnay Negyedben

A Zsolnay Kulturális Negyed kétnapos nyár végi rendezvénye lesz a Szamárfül Fesztivál augusztus 25-26-án, ahol a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki megannyi színes program közül választhat.

Szamárfül Fesztivál a Zsolnay Negyedben Tovább

"Komoly a tét" - Kiss Csaba köszönti a miskolciakat

Az ATV Start Plusz vendége volt Kiss Csaba, aki úgy véli, hogy minden színház nemzeti, ahol magyarul játszanak. A Miskolci Nemzeti Színház új igazgatója már a nézőket is köszöntötte az új évad alkalmával. Hírek Miskolcról.

"Komoly a tét" - Kiss Csaba köszönti a miskolciakat Tovább

"Ne legyen csend" - A Thealterről jelentik

Elkészült a Thealter-Híradó, letölthető a fesztiválújság, hangulatfilmek is születtek a fesztiválon, ahol a fesztiválblogger mellett a kritikus is megszólal, no meg Pintér Béla mégegyszer. Fesztivál-töredékek.

"Ne legyen csend" - A Thealterről jelentik Tovább

"Profi színésznőként" debütált II. Erzsébet - Olimpia 2012

Szakértők szombati értékelése szerint "profi színésznőként" debütált a 86 esztendős II. Erzsébet királynő, aki a londoni játékok pénteki nyitóünnepségének talán legnagyobb meglepetést kiváltó mozzanatként James Bond társaságában "ejtőernyőzött" be a kelet-londoni Stratford városrészben felépült…

"Profi színésznőként" debütált II. Erzsébet - Olimpia 2012 Tovább
süti beállítások módosítása