Provokál Macbeth és Elektra - Az EIF-ről jelentik

A középkori Skóciától a mai Közel-Keletig, Görögországtól egy japán elmegyógyintézetig terjed az edinburgh-i nemzetközi színházi fesztiválon (EIF) idén bemutatott, a korábbi szemlék bemutatóihoz képest nem kevésbé provokatívan megrendezett darabok világa.

Provokál Macbeth és Elektra - Az EIF-ről jelentik Tovább

Bemutató!

  Daniel KeyesVirágot AlgernonnakmonodrámaÁtdolgozta és előadja : Maday Gábor        

Bemutató! Tovább

Egy tűzrőlpattant Marcsa - Radnay Csilla Szegeden

A Mágnás Miskában Marcsa szerepét alakítja Radnay Csilla, a Nemzeti Színház fiatal tagja – aki tavaly a POSZT-on elnyerte a legjobb 30 év alatti színésznő díját. Most szubrettként debütált a szabadtéri idei záróprodukciójában. Ennek kapcsán a Délmagyar kérdezte. Lapszemle.

Egy tűzrőlpattant Marcsa - Radnay Csilla Szegeden Tovább

Augusztus 20. - Mi vár a nemzeti ünnepen?

Augusztus 20.-án ünnepeljük államalapító Szent István ünnepét. Ez alkalomból összeállítással készültünk, melyben minden hasznos információt megtalálnak a hétfői nappal kapcsolatban.

Augusztus 20. - Mi vár a nemzeti ünnepen? Tovább

Kempingszékes jegyvásár - A szegedi igazgató mesélt

Népszerűek a százharmincadik évadjára készülő Szegedi Nemzeti Színház bérletei, hétfőn már a pénztárnyitás előtt egy órával hosszú sorok kígyóztak a teátrumnál – nyilatkozta Gyüdi Sándor főigazgató a szegedma.hu-nak. Lapszemle.

Kempingszékes jegyvásár - A szegedi igazgató mesélt Tovább

Lovagrendi Operett Gála augusztus 20-án!

Augusztus 20-án Hódmezővásárhelyen lépnek fel a Budapesti Operettszínház művészei a Borban a vigasz...! című gálával, mely őszi premierje óta az egyik legnagyobb kedvenc a nézők körében. Ráadásul a Lovagrendi Operett Gála előtt Dolhai Attila koncertezik a városban a Gypsyland nevű zenekarral.

Lovagrendi Operett Gála augusztus 20-án! Tovább

Átadták az aradi nyári színházat

Augusztus 16-tól ismét van nyári színháza Aradnak. Az idősebbek még emlékeznek rá: az 1960-as években még működött a Maros-parton a nyári színház, amelyet aztán a hetvenes évek legelején végleg felszámoltak - írja a nyugatijelen.com.

Átadták az aradi nyári színházat Tovább

Színház az uszodában - Hattyúk gumibelsőben

Traktorgumibelsőn és műanyag flakonon érkező hattyúk, pankrátorként nyomuló macsók és jó pár remek ötlet; akár így is bemutathatnánk azt a bátran rendhagyónak nevezhető vízre szállt mozgásszínházat, amely csütörtökön debütált a dunaújvárosi Fabó Éva Sportuszoda 90-es medencéjében.

Színház az uszodában - Hattyúk gumibelsőben Tovább
süti beállítások módosítása