Mi vár ősszel a bécsi színpadokon?

A Salzburgi Ünnepi Játékok után a Burgtheaterben is bemutatják Matthias Hartmann Nestroy-rendezését az új bécsi színházi évadban. A Theater in der Josefstadt Theo van Gogh kamaradarabját tűzi műsorra.

Mi vár ősszel a bécsi színpadokon? Tovább

Ónodi Eszter: "Ma is gátlásos vagyok"

Nemrég nyerte el a monte-carlói televíziós fesztivál legjobb női főszereplőjének járó díját, miközben oszlopos tagja a Katona József Színháznak. Ónodi Esztert kérdezte a HVG. Lapszemle.

Ónodi Eszter: "Ma is gátlásos vagyok" Tovább

Alföldi Bánk bánja Szentendrén látható

Az Alföldi Róbert rendezte, Nemzeti Színházi Bánk bán junior augusztus 25-én és 26-án, új formában lesz látható a Szentendrei Teátrum és Nyár programsorozatában, a Ferenczy Múzeum udvarán.

Alföldi Bánk bánja Szentendrén látható Tovább

Folytatódik a Vígdiák program

A Vígszínház standja is várta az érdeklődőket augusztus 22-én és 23-án a „Tanév itt kezdődik!” – Országos Szakmai Tanévnyitón a Syma Csarnokban. Azok, akik ellátogattak az eseményre a 2013-2014-es évad bemutatói mellett a Vígdiák programról is kaphattak információkat, vagy csatlakozhattak a…

Folytatódik a Vígdiák program Tovább

"Talán radikálisabbak leszünk" - Máté Gábor a Katonáról

Máté Gábor, a Katona József Színház igazgatója mesélt az Index.hu-nak többek közt a teátrum jövő évadáról, Kulka János csatlakozásáról, és arról, hogy talán radikálisabb hangvételük lesz ősztől, de nem akarnak "frontot nyitni" semmilyen kérdésben. Lapszemle.

"Talán radikálisabbak leszünk" - Máté Gábor a Katonáról Tovább

65 éves a Magyar Bábjátékosok Egyesülete

A Magyar Bábjátékosok Egyesülete (MBE) a szervezet 65 évvel ezelőtti megalakulására emlékezve konferenciát rendez az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet kiállítóhelyén, a Bajor Gizi Színészmúzeumban szombaton.

65 éves a Magyar Bábjátékosok Egyesülete Tovább
süti beállítások módosítása