Utcabállal indítja évadát a József Attila Színház

Utcabállal indul az évad a József Attila Színházban; szeptember 14-én délután az intézmény melletti Déryné közben a színház művészei egyebek mellett koncertekkel, beszélgetéssel, jelenetekkel és divatbemutatóval várják a közönséget.

Utcabállal indítja évadát a József Attila Színház Tovább

TV-musicallel indul az évad Kolozsváron

Szeptember 8-án a  a 221. évad első előadására kerül sor a Kolozsvári Állami Magyar Színház Stúdiótermében; Johannes von Tepl A földműves és a halál című misztériumjátéka magyar nyelvű fordításban eddig még nem jelent meg, a Kolozsvári Színház előbemutatója egyúttal országos bemutató is.

TV-musicallel indul az évad Kolozsváron Tovább

Színészek népszerűsítik a meseolvasást Pécsett

Kampányba kezdett a Pécsi Tudományegyetem a meseolvasás népszerűsítésére: a felsőoktatási intézmény a következő nyolc hónapban mesekönyvgyűjtő-akciót, felolvasásokat és táncesteket szervez, hogy megmutassa, milyen értékes a családban meséléssel, közösen eltöltött idő.

Színészek népszerűsítik a meseolvasást Pécsett Tovább

Közös koncertsorozatot indít a Nemzeti és a Danubia zenekar

Az Óbudai Danubia Zenekar, amely korábban több színielőadásban játszott és koncerteket adott a Nemzeti Színházban, idén filozófiájában is új sorozatot indít a teátrumban. Első alkalommal, szeptember 15-én Veress Sándor, Bartók, Kodály és Dohnányi műveit adja elő.

Közös koncertsorozatot indít a Nemzeti és a Danubia zenekar Tovább
süti beállítások módosítása