Operát játszanak egy Los Angeles-i pályaudvaron

Fejhallgatón keresztül élvezhető élő operaelőadást hoztak létre egy Los Angeles-i pályaudvaron: az állomáson cikázó utasok között tizenöt énekes, tánccsoport és zenekar adja elő Christopher Cerrone Invisible Cities (Láthatatlan városok) című művét a szabadon sétálgató fejhallgatós közönségnek.

Operát játszanak egy Los Angeles-i pályaudvaron Tovább

17 éve fair lady - Auksz Éva válaszolt

17 éve alakítja Eliza szerepét a Magyar Színház My fair lady-előadásában Auksz Éva. Az előadást nemrég játszották 350. alkalommal. Ennek kapcsán kérdezte a színésznőt a Színház.net. Lapszemle.

17 éve fair lady - Auksz Éva válaszolt Tovább

Hosszútávfutónak tartom magam - Interjú Lendváczky Zoltánnal

Lendváczky Zoltán 2008-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetem bábszínész szakán. Ugyanebben az évben került a Maladype Színházhoz, ahol ma már főszerepeket játszik, legújabb darabjukban Roberto Zucco bőrébe bújik. Pár nappal a premier előtt többek között arról mesélt, milyen megküzdeni egy…

Hosszútávfutónak tartom magam - Interjú Lendváczky Zoltánnal Tovább

Aradi-békéscsabai koprodukció a román stúdiószínházi fesztiválon

Az Aradi Kamaraszínház, a Békéscsabai Jókai Színház és a szegedi MASZK Egyesület a Tündéri című szürreális musicallel vesz részt a Piteştiben november 22-27. között megrendezésre kerülő XVII. Nemzetközi „Davila-Interfest” Stúdiószínházi Fesztiválon, mely egyben a IV. Balkáni Színházak Fesztiválja.

Aradi-békéscsabai koprodukció a román stúdiószínházi fesztiválon Tovább

Indonéz wayangbábukból és kortárs inspirációikból nyílt kiállítás

Zboray Ernő gyűjteményéből származó 19. századi indonéz wayangbábukat és Gaál József Munkácsy-díjas képzőművésznek a wayang-hagyomány által ihletett kortárs alkotásait csomagolták ki hétfőn a budapesti Hopp Ferenc Kelet-ázsiai Művészeti Múzeumban, ahol Hagyomány és átváltozás címmel csütörtökön…

Indonéz wayangbábukból és kortárs inspirációikból nyílt kiállítás Tovább
süti beállítások módosítása