A Bolsoj balettigazgatója tudja, ki öntötte le savval

A moszkvai Nagyszínház balett-társulatának művészeti igazgatója pontosan tudja, hogy ki követte el ellene a savval a merényletet a múlt hónapban, de a hatósági vizsgálat végéig nem kívánja megnevezni a tettest - ezt maga Szergej Filin mondta vasárnap a BBC-nek.

A Bolsoj balettigazgatója tudja, ki öntötte le savval Tovább

Mágnás Miska a Müpamoziban - Réz Andrással

Tízmillió nézőjével a mai napig a legnézettebb magyar film az 1948-ban, Keleti Márton irányításával forgatott Mágnás Miska. Ezt a kultikus operett-filmet láthatják a nézők a Müpamoziban, február 11-én, a „Dalolva szép az élet - Magyar zenés filmek ’48-’97” sorozat részeként.

Mágnás Miska a Müpamoziban - Réz Andrással Tovább

Pályázat színjátszó csoportok részére

A Nagy Gáspár Kulturális Központ 2013. június 13-16. között rendezi meg a XII. Nemzetközi Színjátszó Fesztivált, és pályázatot írt ki a fesztiválon való részvételre színjátszó csoportok részére.

Pályázat színjátszó csoportok részére Tovább

Sűrített KO-sorozat indul a Nemzetiben

A Színházi Kritikusok Céhe a Nemzeti Színházzal közösen februártól az évad végéig extra KO-kat szervez, hogy még több lehetőséget teremtsen az alkotókkal való találkozásra és az előadásokról való beszélgetésre.

Sűrített KO-sorozat indul a Nemzetiben Tovább

Újszínház-ügy: Memorandumot olvastak fel külföldi színházakban

Memorandumot olvastak fel osztrák és más európai színházakban pénteken este az Újszínház új vezetőinek egy évvel ezelőtti kinevezése elleni tiltakozásul. Miután a Magyar Narancs ősszel megírta, hogy a teátrum egyelőre a 70 százalékos látogatottságot sem biztos, hogy el tudja érni, Csomós Miklós a…

Újszínház-ügy: Memorandumot olvastak fel külföldi színházakban Tovább
süti beállítások módosítása