Budapesti legendák dalban és prózában - Kováts Kriszta és Nádasdy Ádám a Madách Stúdióban

A Madách Stúdióban Kováts Kriszta budapesti legendákról énekel zenésztársai kíséretével, miközben pedig Nádasdy Ádám mesél.

 

Kováts Kriszta, akit a Madách Színház közönsége legutóbb a Mamma Mia! musical egyik Donna Sheridan-jeként láthatott, februárban egy másik arcát mutatja meg a Stúdió Színpadon.

 

Nádasdy Ádámmal közös műsorában - valamint négy hangszeres közreműködésével - mások mellett Domján Editet, a Madách egykori legendás színésznőjét is megidézi.

 

  

A dalok és történetek XX. századi budapesti helyekről és emberekről szólnak Füttyös Gyuritól ​Szent Péterig, az Andrássy úttól a Thököly útig. Az esten a művészek felidéznek nagysikerű tv- és rádióműsorokat is, mint az Önök kérték vagy a legendás Szabó család.

Budapest bameszko

 

"Aki szereti Seress Rezsőt, Rejtő Jenőt​ és ​Domján Editet​, aki nem bánja, ha egy dalban kiderül, hogy a Táncdalfesztivál egybeesett a 68-as csehszlovákiai bevonulással, aki szereti jól érezni magát, miközben más szemszögből látja az ismert történeteket és helyszíneket, annak február 14-én a Madách Stúdióban a helye" - áll a színház ajánlójában.

 

Az előadás február 14-én, 19:30-kor kezdődik.

 

 

Közreműködnek: Nádasdy Ádám valamint a Kováts Kriszta Kvintett - Kováts Kriszta – ének, vokál, Lázár Zsigmond – billentyű, hegedű; Schneider Zoltán – gitár; Csuhai Barna Tibor – nagybőgő; Perger Guszty – ütőhangszerek

 

Zene: Wolf Péter, Gallai Péter, Vedres Csaba, dalszövegek: Fábri Péter

 

 

Forrás: Madách Színház

 

 

süti beállítások módosítása