Jelentkezőket vár a dramaturg előkészítő

2016 őszén a Színház- és Filmművészeti Egyetemen ismét indul színházi dramaturg szak. Ehhez kapcsolódva az egyetem felnőttképzést irányító részlege, az EDUcenter, 6x10 órás felvételi előkészítőt szervez.

Jelentkezőket vár a dramaturg előkészítő Tovább

A megvádolt Kecskeméten - Béres József küzdelméről készül előadás

Miközben betegek ezrei várták a segítséget, a hatóságok minden erővel akadályozták a Béres-csepp engedélyezését. Béres József küzdelméről szól, és a ’70-es évek Magyarországáról fest jellemző képet Fazekas István A megvádolt című kortárs drámája, amelynek január 9-én lesz a bemutatója a Kelemen…

A megvádolt Kecskeméten - Béres József küzdelméről készül előadás Tovább

Készül a Rómeó és Júlia Debrecenben - Szikszai Rémusz rendezi

Megkezdődtek a Rómeó és Júlia olvasópróbái a Csokonai Színházban. Shakespeare tragédiáját – Varró Dániel fordítását használva – Szikszai Rémusz állítja színpadra Szakács Hajnalka és Vecsei Miklós főszereplésével. A darab bemutatója február 19-én lesz a Csokonai Színház Nagyszínpadán.

Készül a Rómeó és Júlia Debrecenben - Szikszai Rémusz rendezi Tovább

Mackóélet/mackóálom - Gyerekeknek szóló előadás az SZFE-n

Mackóélet/mackóálom címmel, kortárs költők gyerekverseinek felhasználásával készítettek előadást a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) IV. éves színművész-bábszínész osztályának hallgatói; a darab bemutatóját vasárnap tartják az Ódry Színpad Padlás játszóhelyén.

Mackóélet/mackóálom - Gyerekeknek szóló előadás az SZFE-n Tovább

Kitüntetést kapott a békéscsabai Színitanház

  A 2015-ös évben a tanulók képzésében példamutató munkája elismeréseként, a Békéscsabai Jókai Színháznak járó „Kiváló Gyakorlati Képzőhely” kitüntető címet vehette át Seregi Zoltán, a Jókai Színház igazgatója és a Színitanház szakmai vezetője, a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamarától.

Kitüntetést kapott a békéscsabai Színitanház Tovább
süti beállítások módosítása