Kortárs ír darab a Harag György Társulat műsorán

Balogh Attila, a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának alkalmazott rendezője kétszereplős kamaratermi előadást vitt színre a szatmári színházi műhely idei évadának utolsó bérletes, kistermi produkciójaként.

Kortárs ír darab a Harag György Társulat műsorán Tovább

Erdélyi városokban is bemutatkozik az M Studio

Miniévad Sepsiszentgyörgyön, bérlethirdetés Brassóban, fesztiválszereplés Târgoviștén, vendégjátékok Kézdivásárhelyen, Nagyváradon és Marosvásárhelyen – mozgalmasan zárja 2015/2016-os évadát az M Studio.

Erdélyi városokban is bemutatkozik az M Studio Tovább

Amerikai turnéja után búcsúzik az Illúzió sorozattól Bereczki Zoltán

Amerikában készül utolsó Illúzió koncertjére Bereczki Zoltán. Az énekes-színész több, mint egy év és számos teltházas budapesti és vidéki állomás után döntött úgy, hogy jelenlegi formájában utoljára mutatja be a nézőknek műsorát. Tengerentúli turnéja után június 6-án, hétfőn áll színpadra a Magyar…

Amerikai turnéja után búcsúzik az Illúzió sorozattól Bereczki Zoltán Tovább

Robbanásokkal tarkított csatajelenetek és tűzijáték a Hősök terén

Robbanásokkal tarkított csatajelenetek, kigyulladó szekerek, tűzijáték és trikolór színű bengáli tűz is várható a Koltay Gábor rendezte Itt élned, halnod kell című zenés történelmi játék előadásain június 17-én és 18-án a fővárosi Hősök terén - hangsúlyozta az MTI-nek Török Ferenc, a nagyszabású…

Robbanásokkal tarkított csatajelenetek és tűzijáték a Hősök terén Tovább

Jubileumi évadra készül a kecskeméti színház

Tizenegy bemutatóval készül a 2016/17-es jubileumi évadára a kecskeméti Katona József Színház. Az idén 120 éves teátrum ad majd otthont az országos színházi évadnyitónak is augusztus 26-án - mondta Cseke Péter színházigazgató az évadzáró társulati ülésen.

Jubileumi évadra készül a kecskeméti színház Tovább
süti beállítások módosítása