Hujber Ferencet bíróság elé állítják

A furcsa megnyilvánulásairól elhíresült színésznél legutóbb fél gramm marihuánát talált a rendőrség. Emiatt áll majd bíróság elé.

 Ahogy arról korábban hírt adtunk, a Valami Amerika Várnai Andrása hol azzal keltett megrökönyödést, hogy bejelentette, az érettségijét vásárolta és a Színház- és Filmművészeti Egyetemen írt diplomamunkáját plagizálta, hol egy kereskedelmi televízió reggeli műsorában beszélt arról, hogy Jézus egy tízéves fiú volt és balesetben halt meg.  Egyesek szerint ezek az elborulás jelei, mások szerint egy professzionálisan kivitelezett heccsorozat.

hujber_mate_krisztian.jpg        Hujber Ferenc (fotó: Máté Krisztián)

A jelenlegi eset azonban dokumentált tény.  A rendőrség lezárta a nyomozást Hujber Ferenc ügyében, az ügyészség pedig készen áll, hogy a bíróság előtt bizonyítsa a színész bűnösségét, írja a szerdai Bors.

Hujberre korábban a felesége hívta ki a rendőröket, kényszerítés gyanúja miatt indult eljárás ellene, a hatóság pedig a gyámhivatalt is értesítette, vélhetően azért, mert a veszekedés a két gyermekükre is hatással lehetett. A vizsgálat végére azonban egészen más ügyben zárta le a nyomozást a szentendrei rendőrség: Hujbernél füvet találtak, fél grammot.

amerika.jpgPindroch Csaba, Hujber Ferenc és Szabó Győző a Valami Amerika című filmben (forrás: Budapest Film)

Ezt még frissiben a FB oldalán így kommentálta Hujber Ferenc: „Bejöttek éjszaka a házamba, és házkutatást tartottak a rendőrök!!! Házkutatást!!! Fél gramm füvet találtak, meg ami kimutatható volt a szervezetemben... mondom nem razzia, nem buli... A házamban!!!! Éjszaka! Nem tudom....féljek..?". A színész azt állítja, hogy alváshoz használja a szert, gyógyszerek helyett.

(Forrás: Bors, Szinhaz.hu)

Kapcsolódó cikkek

Hujber Ferencnél drogot találtak a rendőrök
Vizsgálat indult Hujber Ferenc diplomája ügyében

süti beállítások módosítása