A nap fotója – Apácák

A Dollár Papa Gyermekei Az apáca című produkciója volt a színházi műhely első hagyományos nézőtér előtti, nagyszínpadi előadása a Trafóban. Előadásfotók. 

A Dollár Papa Gyermekei egy tizenhat éves, akarata ellenére apácának adott lány zárdáról-zárdára menekülését, találkozásait és szerelmeit viszik színre Denis Diderot klasszikusát feldolgozva, a lehető legmaibb köntösbe öltöztetve. Az előadásban két, a kortárs táncszcénából ismert művész, Hód Adrienn és Cuhorka Emese léptek fel prózai szerepben, és a produkcióban megszólalt Pogány Judit is.

azapaca_dollarpapa16.jpgFotó: Véner Orsolya

Az előadásnak meghatározó eleme a zene, ezt az a Dargay Marcell szerezte, aki 2015-ben elnyerte a Színikritikusok legjobb zenéért járó díját a Schilling Árpád rendezte Faust I-II-ben nyújtott munkájáért. A jelmezeket ismét Kiss Tibor és Dévényi Dalma, azaz a Je Suis Belle fiatal tervezőpárosa készíti, az előadást Ördög Tamás rendezte.

Az előadás szereplői: Kiss-Végh Emőke, Cuhorka Emese, Urbanovits Krisztina, Szalontay Tünde, Stork Natasa és Hód Adrienn, illetve Pogány Judit az egyik nővér hangjaiként  lesz jelen az előadásban.

           Cuhorka Emese / Véner Orsolya előadásfotói a képre kattintva tekinthetőek meg!


Kapcsolódó cikkek

Dollár Papa Gyermekei New Yorkban, otthon és a Trafóban
Szobaszínházból a Trafó nagyszínpadára

süti beállítások módosítása