A nap fotója – Reggeli dinoszauruszokkal

Fekete Ádám maga állította színpadra legújabb darabját a Stúdió K-ban. Mészáros Csaba előadásfotói.

Fekete Ádám a független színházi szcéna nyughatatlan dzsókere, aki folyamatosan ír, átír, rendez, játszik és dramaturgként dolgozik különféle társulatokban, és immár harmadszor állítja színpadra saját írását.

Olykor-olykor kétségbeesésünk csillapodik valaki mellett, és akkor velemaradunk, együttmaradunk és úgy lépünk ennek a valakinek az életébe, mintha gyerekkorunk menedékébe lépnénk. Abban reménykedünk, hogy egymás életében majd otthonra találunk, hogy hazaérkezünk, de amikor besétálunk egymás életébe, kelepcébe sétálunk, és egymás vágyaiban és egymás félelmeiben bebörtönözve élünk tovább – készítenek fel minket az alkotók az előadásra. „Ez a darab ezeknek az alapvetően abszurd és mulatságosan nyugtalanító megfigyeléseknek a terméke. A cím meg már jött magától” – folytatódik az üzenet, ha már érteni véltünk valamit a korábbiakból.

               Mészáros Csaba előadásfotói a képre kattintva tekinthetőek meg!

Az előadásban a Stúdió K színészei – Spilák Lajos, Homonnai Katalin, Pallagi Melitta, Lovas Dániel, Sipos György és Nyakó Júlia – mellet vendégként Songoro Laura és György Zoltán szerepel. És brontoszauruszok, főleg. A darabot december 15-én mutatták be a Stúdió K-ban, legközelebb december 27-én nézhetik meg az érdeklődők ugyanott, fél 8-as kezdéssel.

Kapcsolódó cikkek

Fekete Ádám és a k2 Színház is a Stúdió K új évadában
Fekete Ádám: „Még úszkálni kell egy kicsit”
A nap fotója – a Jeditanácsról, amely összeül

süti beállítások módosítása