Mi a szerelem?

Hányféle arca, formája, színe van? És hány évszaka? Hogyan vágyakozunk a szeretett lény után, vagy éppen a szerelem után, ha hiányzik az életünkből?

Mi a szerelem? Tovább

Intimitás a színpadon

Dollár Papa Talks címmel indul vasárnapi csevejsorozat a Dollár Papa Gyermekei társulat és a Trafó szervezésében.

Intimitás a színpadon Tovább

Indul a Vígszínház podcast csatornája

Víg Podcast néven új műsort indít a Vígszínház. A május 18-án induló sorozat adásaiban a társulat művészei különleges tartalmakkal várják a hallgatókat a hét minden napján.

Indul a Vígszínház podcast csatornája Tovább

Nézz vissza Haraggal: Rokonok

A Nézz vissza Haraggal online színházi élménysorozat következő előadása május 15-én 19 órától lesz látható a Harag György Társulat Youtube-csatornáján.

Nézz vissza Haraggal: Rokonok Tovább

Összefognak a bábszínházak

A Ciróka Bábszínház kezdeményezésére, a gyermeknap alkalmából az ország 13 bábszínháza összefogott, és egy közös, egész napos programot talált ki.

Összefognak a bábszínházak Tovább

Színházzal a hidegfront ellen

A Vörösmarty Színház a héten is folytatja korábbi előadásai online vetítését a Facebookon. Kedden és csütörtökön a hűvös idő ellen a legjobb megoldás egy meleg tea, egy pokróc, egy fotel és egy színházi előadás lesz. A heti menü: A Herner Ferike faterja és a Három nővér.

Színházzal a hidegfront ellen Tovább

"A maximalizmus, ami összeköt minket"

Az ország egyik legnagyobb tragikája, az ország egyik legnagyobb drámai alakjával beszélget. Így summázta már a legelején Mácsai Pál, hogy őt hívta vendégül a Csak neked mondom következő adásába Fullajtár Andrea.

"A maximalizmus, ami összeköt minket" Tovább
süti beállítások módosítása