Megszűnik a chicagói Magyarság

Búcsúzik a Magyarság és fájó szívvel búcsúzik a Chicagói krónikás, amint a lap minden munkatársa, hiszen a Kékújság távozásával sok ezer idõs olvasónk kapcsolata szûnik meg a nagyvilággal. Nem egyedi esettel állunk szemben, hiszen az elmúlt évtizedekben számos magyar hetilap szûnt meg az Újvilágban.

Megszűnik a chicagói Magyarság Tovább

Vízkereszt a Kastélyparkban

Immár hatodik alkalommal nyitja meg kapuit a Balaton környéke egyik legnépszerûbb, s tán legvonzóbb nyári színháza a Festetics-kastély parkjában. A Keszthelyi Nyári Játékokat a Básti Juli - Puskás Tamás mûvészházaspár hívta életre 2000 júliusában.

Vízkereszt a Kastélyparkban Tovább

Karambolozott Szinetár Miklós

Balesetet szenvedett Szinetár Miklós (73).  Komoly sérüléseket szenvedett, eltörtek a bordái és a kulcscsontja, jelenleg az Országos Baleseti Intézet traumatológiai osztályán kezelik.

Karambolozott Szinetár Miklós Tovább

Krétakör Szentendrén

A napokban befejezõdött Pécsi Országos Színházi Találkozón a "Legjobb Társulat" különdíjával jutalmazott Krétakör Színház elõadásait láthatják a jövõ hétvégén este 9 órától Szentendrén.

Krétakör Szentendrén Tovább

elhunyt Páka Jolán

Mély fájdalommal tudatjuk azokkal, akik ismerték és szerették, hogy életének 86. esztendejében elhunyt Dr. Naszvadiné Páka Jolán, a Magyar Állami Operaház nyugalmazott magánénekesnõje.

elhunyt Páka Jolán Tovább

Hajnóczy Csaba azt akarja, mentsük meg az esõerdõket

Minap kaptam egy levelet Hajnóczy Csabától (kampec dolores), amelyben arra szólít föl, hogy írjak alá egy petíciót a brazíliai kongresszus számára - vagyis csatlakozzam a listához akik ellenzik a föld tüdejének számító erdõ felének elpuszíttását.

Hajnóczy Csaba azt akarja, mentsük meg az esõerdõket Tovább

A Pál utcai fiúk

A Nagy Könyv kampány szavazásán a top100-as listán az elsõ három helyezett az Egri csillagok, a Pál utcai fiúk és A Gyûrûk Ura címû regénye lett. Egy amerikai producer máris tördelni kezdte a fejét Molnár Ferenc regényének újrafilmesítésérõl, és Koltai Lajos is benne volna (nem tudni: operatõrként,…

A Pál utcai fiúk Tovább

Szintén zenész?

Olvasson jó híreket. Hamarosan indul a PANKK, a Program A Nemzeti Kortárs Könnyûzenei Kultúráért...

Szintén zenész? Tovább
süti beállítások módosítása