Emanuel Gat Dance vendégjáték

Két férfi, lépések és formációk vibráló csendekkel pontozott, hipnotikus füzére, a kar és a kéz Gatra igen jellemző rajza, két lélegzetelállító koreográfia, előbb Schubert, majd Gustav Mahler, Riad al Sunbati és a The Beatles zenéjére. A Franciaországban élő izraeli táncművész, a tiszta tánc…

Emanuel Gat Dance vendégjáték Tovább

Határtalan kapcsolatok

Három kassai táncelőadás - a Giselle, a Diótörő és a „The Best of Ballet" - után márciusban komédiával érkezik a miskolci teátrumba a Kassai Állami Színház társulata.

Határtalan kapcsolatok Tovább

A vágy villamosa

Tennessee Williams: A vágy villamosa darabját Tramway címmel játssza a Párizsi Odéon Színház Warlikowski rendezésében, a főszerepben Isabelle Huppert-rel, aki már sokféle szerepet eljátszott ezen a színpadon.

A vágy villamosa Tovább

A hét asszonya /SzépRóza-monológok/

Egy Csákányi monodráma olyan egzotikus falat, ami mellett nem illik csak úgy elsétálni, minimum vissza-vissza pillantasz rá, ahogy elhaladsz mellette, de inkább gyorsan rábuksz. Így pillantgattunk vissza mi is egy jó darabig, aztán megkésve bár, de a héten végül sikerült elkeverednünk az előadásra a…

A hét asszonya /SzépRóza-monológok/ Tovább

Liliom premier

A Liliom ballada a ligeti vagány és a mindenes cseléd szemérmes-nagy, néma szerelméről; két környezetével, a világgal, és egymással is dacoló ember végzetdrámája a megalkuvásmentes, tiszta, egyenes gerincű létezés lehetetlenségéről.

Liliom premier Tovább
süti beállítások módosítása