"Mintha két Stohl élne egy testben"

Stohl András felvilágosító előadást tartott egy ceglédi iskolában, ahol az alkohol- és drogfüggőségról beszélt. "Az alkohol és az alkalmilag fogyasztott drog szörnnyé képes változtatni az embert, olyan mintha egyszerre két Stohl élne egy testben" - mondta el az összegyűlt…

"Mintha két Stohl élne egy testben" Tovább

Bodó ismét nyert

Bodó Viktor, a grazi Schauspielhausban bemutatott Az óra, amikor semmit sem tudtunk egymásról című darabbal elnyerte a legjobb külföldi rendezés díját a moszkvai Arany Maszk fesztiválon.

Bodó ismét nyert Tovább

Velünk kezdődik a haldoklás?

Dolmány Attila nyílt levelében arról számolt be, a színház dolgozói másfél hónapja ingyen dolgoznak, mivel az ígéretek ellenére "épp nem a kultúra fellendítése, hanem annak pusztítása folyik".

Velünk kezdődik a haldoklás? Tovább

Ulysses nappalija

"Kérész Művek" című  performansz-kocsma sorozat újabb bemutatóját április 9-én tartották az Artusban. A 2010 februárjában elindított "Kérész Művek" sorozat havonta látható estjei kötetlen, de izgalmas lehetőségek a találkozásra. Miközben a nézők és művészek egy asztalnál beszélgethetnek,…

Ulysses nappalija Tovább

Botrány Avignonban

A francia kulturális miniszter felajánlotta az Avignoni Fesztivál vezetését Olivier Py-nek, akinek eltávolítása az Odéon Színház éléről értetlenségét és tiltakozást váltott ki a francia művészeti, politikai életben. 

Botrány Avignonban Tovább

Indul a diákszínjátszó találkozó

Huszonkét előadást, köztük improvizatív, mozgászszínházi produkciókat visznek színre középiskolai csoportok a Dombóváron zajló, négynapos XII. Országos Diákszínjátszó Találkozón, amelyet 360 diák részvételével rendeznek a hétvégén; a program része több off-bemutató is.

Indul a diákszínjátszó találkozó Tovább

Crescendo

Nyolcadik alkalommal rendezik meg a Crescendo Nyári Művészeti Akadémiát 2011. július 25. és augusztus 8. között.

Crescendo Tovább

Gyilkosok éjszakája

A Stúdió Színház a marosvásárhelyi Színházművészeti Egyetem gyakorlószínpada, ahol a végzős egyetemi hallgatók mutatják be nyilvánosan vizsgaelőadásaikat. 2011. április 19-én, kedden este 7 órától adják elő a Művészeti Egyetem harmadéves és másodéves színész szakos hallgatói José Triana Gyilkosok…

Gyilkosok éjszakája Tovább

Táncosok figyelem!

A Közép-Európa Táncszínház felvételt hirdet társulati tagságra valamint a KET-Terminál elnevezésű 2 hónapos intenzív nyári tanfolyamra.

Táncosok figyelem! Tovább
süti beállítások módosítása