Várudvari nyár: Carmina Burana Várpalotán

Idén újra megrendezik Várpalotán a Várudvari nyár elnevezésű rendezvénysorozatot, amelynek következő előadásán a Szegedi Kortárs Balett Carmina Burana című produkcióját láthatja a közönség július 7-én este a Thury-vár udvarán.

Várudvari nyár: Carmina Burana Várpalotán Tovább

Kész a Monotánc film - Itt megtekinthetik

Májusban került sor az V. Monotánc Fesztiválra a Bethlen Téri Színházban. A Színház TV ott járt és összefoglalót készített a programról. Cikkünkben videót és vallomásokat találnak, bepillantást nyerhetnek a fesztiválba.

Kész a Monotánc film - Itt megtekinthetik Tovább

'A színház emlékeztet: beszélni dráma'

Valère Novarina francia író, színházi rendező idén januárban bemutatott Valódi vér című előadása lett Franciaországban az év előadása, 2012 tavaszán pedig az író megkapta az Európai Irodalmi Díjat. A POSZT-on felolvasóestet tartott, majd interjút adott a prae.hu-nak. Szemléztük.

'A színház emlékeztet: beszélni dráma' Tovább

Kiss Ádám több nőt szeretne

„Van egy Kormos Anettünk és ennyi” – mondta Kiss Ádám humorista az EFOTT-on az Index riporterének, Lavati Anettnek. Arról beszélt, hogy az utánpótlást fontos feladatnak tartja, ennek érdekében mindent megtesz, hogy bátorítsa a kezdőket. Nagyon szeretné, hogy ha végre több nő is…

Kiss Ádám több nőt szeretne Tovább

Lepsénynél még megvolt - bemutató a Kultkikötőben

A fiatal színészekből álló -011- Alkotócsoport Radnai Márk rendezésében újabb előadást készített, melynek bemutatójára július 19-én kerül sor a balatonföldvári Kultkikötőben. Az előadást Nóti Károly jelenetei alapján készítette az elsősorban a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatóiból álló stáb…

Lepsénynél még megvolt - bemutató a Kultkikötőben Tovább
süti beállítások módosítása