Magyar operettsiker Bukarestben

Nagy sikert aratott a múlt héten a Budapesti Operettszínház Bukarestben, ahol egy Lehár Ferenc-gálakoncerttel vett részt az ötödik alkalommal megszervezett nemzetközi operettfesztiválon.

Magyar operettsiker Bukarestben Tovább

Móricz színjátszóverseny Miskolcon

A Miskolci Nemzeti Színház az évad klasszikus magyar drámájához, Móricz Zsigmond: Úri muri című színművéhez kapcsolódóan a Színház és Tudás (SziTu) nevelési programjának keretében diákszínjátszó versenyt hirdetett középiskolás színjátszó csoportok részére.

Móricz színjátszóverseny Miskolcon Tovább

Jegyeket, bérleteket kér ellenőrzésre Badár Sándor

Kilenc évvel a Kontroll után Badár Sándor újra jegyeket, bérleteket ellenőriz. A Dumaszínházban. Karácsony közeledtével számos egyéb különlegességgel is találkozhat a stand-up comedy-kedvelő (utazó)közönség, januártól pedig ne lepődjünk meg, ha a humorteátrumban halljuk vissza a jól ismert mondatot:…

Jegyeket, bérleteket kér ellenőrzésre Badár Sándor Tovább

Premiert tartanak a leánynevelő intézetben

Nevelőintézeti lányok játszanak együtt színészekkel a Kérem vigyázzanak, az ajtók záródnak! című kortárs darabban, amelyet a Rákospalotai Leánynevelő Intézetben kedden mutatnak be Börcsök Enikő főszereplésével.

Premiert tartanak a leánynevelő intézetben Tovább

Újra Spamalot a Madáchban

Jövő héttől ismét látható a Spamalot avagy a Gyalog Galopp a Madách Színházban. A már kultikussá vált film alapján készült musical több Tony-díjat is nyert. A budapesti non-replica előadás az angol szerzők elismerését is elnyerte.

Újra Spamalot a Madáchban Tovább
süti beállítások módosítása