Bandaháború zajlott Békéscsaba főterén

Június 21-én este felavatták Békéscsaba felújított főterét, ahová az Újvidéki Színház hozta el a West Side Story című musicaljét a városháza előtt felállított szabadtéri színpadra. Ez azonban csak a kezdet, mert a belvárosi helyszíneken a nyár minden napjára jut majd program. 

Bandaháború zajlott Békéscsaba főterén Tovább

Met-opera és balett válogatással vár az Uránia

A New York-i Metropolitan Operából sugározott előadások felvételeivel várja június végétől az operabarátokat az Uránia Nemzeti Filmszínház. A balett szerelmesei a szentpétervári Mariinszkij Színház és a londoni Királyi Operaház válogatott előadásait láthatják a nyár folyamán.

Met-opera és balett válogatással vár az Uránia Tovább

'Jövőre, veled, itt' a kecskeméti Udvarszínházban

A Liselotte és a május, illetve a Háború hármasban után újra férjével, Hegedűs Zoltánnal alakít egy párt Danyi Judit a Jövőre, veled, itt című darabban. A kecskeméti színésznőt a próbafolyamat elején kérdezte szerepéről Bera Linda.

'Jövőre, veled, itt' a kecskeméti Udvarszínházban Tovább

A Barlangszínház újranyitására készül a soproni színház

Az ősszel induló évadban neves argentin tangószakértő képezi a Soproni Petőfi Színház társulatát - mondta el Pataki András igazgató a pénteki évadzáró társulati ülésen, amelyen az is elhangzott: már készülnek a fertőrákosi Barlangszínház jövő nyári újranyitására.

A Barlangszínház újranyitására készül a soproni színház Tovább

Én, Te őt! - Dobó Kata Tihanyba készül

A Karinthy Színház augusztus 9-én Tihanyban mutatja be Én, Te őt! című komédiáját Bajor Imre, Csonka András, Lorán Lenke, valamint Dobó Kata főszereplésével, akivel a Karinthy blog készített rövid videóinterjút.

Én, Te őt! - Dobó Kata Tihanyba készül Tovább

Rameau-bemutató először az Operában

Először mutat be Rameau-operát a Magyar Állami Operaház. A szerző Hippolütosz és Aricia című művét Vashelyi György barokk-specialista dirigens vezényletével, Káel Csaba rendezésében június 26-án láthatja először a közönség.

Rameau-bemutató először az Operában Tovább
süti beállítások módosítása