Dsida-estet rendeznek Kolozsváron

A negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Kolozsvári Magyar Napok vendége lesz a Harag György Társulat Dsida Jenő pódium estje augusztus 20-án, este 7 órától.

Dsida-estet rendeznek Kolozsváron Tovább

Fiatal színjátszókat keres a Kerekasztal Színház

A Marczibányi Téri Művelődési Központ és a Kerekasztal Színházi Nevelési Központ pályázatot hirdet színjátszó vagy a színjátszás iránt érdeklődő, 16-24 év közötti fiatalok számára, új, közös produkciójuk próbafolyamatában és az előadás működtetésében való részvételre.

Fiatal színjátszókat keres a Kerekasztal Színház Tovább

Szeged város aranyérmét vették át Alföldiék

Szeged város aranyérmét adta át Botka László polgármester az István, a király alkotóinak szombaton abból az alkalomból, hogy a rockopera harminc éves jubileumát ünnepli idén, és a darabbal zárul a Szegedi Szabadtéri Játékok 2013-as évada.

Szeged város aranyérmét vették át Alföldiék Tovább

Teltházzal debütált a Palotakoncert

Az augusztus 10-én megrendezett Budavári Palotakoncert teltházzal, közel kétezer néző előtt zajlott. A szervezők jövőre több alkalommal is felpezsdítenék a Budai Vár hangulatát.

Teltházzal debütált a Palotakoncert Tovább

Véget ért az Osonó nemzetközi drámatábora

A sepsiszentgyörgyi Osonó Színházműhely augusztus 7. és 12. között szervezte meg hagyományossá vált nemzetközi drámatáborát, melynek mottóját egy Grotowski idézet adta: „A néző szereti a könnyű igazságokat. Mi nem azért vagyunk, hogy a nézőt kielégítsük. Azért vagyunk, hogy kimondjuk az igazságot”.

Véget ért az Osonó nemzetközi drámatábora Tovább
süti beállítások módosítása