Mi történik közben a nézővel? - Momentán Fesztiválnapló 4. rész

Szeretnék egyszer fehérköpenyes neurobiológus kutató lenni, gazdag szponzorral a hátam mögött. Egyszer fognám a kis diódáimat és rákötném a Fröccs-nézők agyára, hogy megfigyeljem, mi történik velük egy előadás alatt, mi az a nagyon furcsa átalakulás, ami végbemegy itt bennünk észrevétlenül.…

Mi történik közben a nézővel? - Momentán Fesztiválnapló 4. rész Tovább

Dühöngő - Fővárosi premier a MU-ban

A Színház- és Filmművészeti Egyetem, a Kaposvári Egyetem Művészeti Kara és a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem közös produkcióját a Zsámbéki Színházi Bázison mutatták be idén nyáron. A budapesti bemutatóra november 10-én kerül sor a MU Színházban.

Dühöngő - Fővárosi premier a MU-ban Tovább

Másfél évre választanak igazgatót a Vígszínház élére

2015. június 30-ig nevezné ki a Fővárosi Közgyűlés a Vígszínház igazgatóját – ez állt a testület honlapján lévő pályázati felhívásban. A jelenlegi igazgató, Eszenyi Enikő mandátuma 2014. január 31-én jár le. A pályázat kiírásáról szóló előterjesztésről csütörtökön dönthet a közgyűlés - számolt be a…

Másfél évre választanak igazgatót a Vígszínház élére Tovább

Fischer Iván és Marton Éva is Hazám-díjat kap

Bitó László író, orvos, fiziológus, Fischer Iván zeneszerző, karmester, Haraszty István szobrászművész, Ilia Mihály irodalomtörténész, Kornai János közgazdász, Marton Éva operaénekes, valamint Végel László író kapja meg idén a Hazám-díjat.

Fischer Iván és Marton Éva is Hazám-díjat kap Tovább

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt az Átriumban

Az Átrium Film-Színházban november 10-én következő fejezetéhez ér az Operettsztárok Budán elnevezésű programsorozat. Vasárnap este, a zenés talk show-n Polyák Lilla és Homonnay Zsolt kedvenc pop és musical slágereikkel lépnek színpadra.

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt az Átriumban Tovább
süti beállítások módosítása