Nacho Duato érkezhet a berlini balett élére

Nacho Duato veheti át a berlini Staatsoper balett-társulatának vezetését a távozását a napokban bejelentő Vlagyimir Malakovtól - értesült a német sajtó, amely azt is tudni véli, hogy csütörtökön már be is jelentik a világhírű spanyol művész kinevezését.

Nacho Duato érkezhet a berlini balett élére Tovább

Mesekönyvet írt a Budapest Bábszínház dramaturgja

A Budapest Bábszínház dramaturgját eddig színdarabíróként ismerhették. Ezúttal azonban mesekönyvet írt. A Pagony gondozásában, Gyöngyösi Adrienn illusztrációival megjelent kötet bemutatójára február 15-én 17 órai kezdettel kerül sor.

Mesekönyvet írt a Budapest Bábszínház dramaturgja Tovább

Elhunyt Kézdy György

Életének 77. évében, hosszan tartó betegség után elhunyt Kézdy György. A Jászai Mari-díjas színművészt pénteken Budapesten érte a halál - közölték a művészhez közel álló források az MTI-vel. 

Elhunyt Kézdy György Tovább

Elmentek – Notóriusok 30.2 - Múltidézés a Katonában

A harmincéves Katona József Színház az Elmentek - Notóriusok 30.2 című elődására készül, melyre február 11-én, 19 órától kerül sor a Kamrában. A színház művészei négy alapító tagot idéznek meg régi interjúk, kritikák, illetve kollégák és családtagok visszaemlékezéseinek segítségével.

Elmentek – Notóriusok 30.2 - Múltidézés a Katonában Tovább

Pályázat operaszerzőknek!

Opera komponálására hirdet pályázatot az Armel Operafeszivál és a Josef Kajetán Tyl Színház. A szerzeményeket augusztus 31-ig várják.

Pályázat operaszerzőknek! Tovább

Képzőművészetis hallgatók terveztek a Jókai Színháznak

A Békéscsabai Jókai Színház márciusi bemutatója, A kiskakas gyémánt félkrajcárja című táncos mesejáték figuráinak jelmez-kiegészítői terveit készítették el a Képzőművészeti Egyetem másodéves látványtervező szakos hallgatói a teátrum pályázatára. Két diák munkáját az előadásban is felhasználják,…

Képzőművészetis hallgatók terveztek a Jókai Színháznak Tovább
süti beállítások módosítása