Máté Gábor: "A színház nem pártrendezvény"

A Katona József Színház igazgatója fontosnak tartja, hogy a színházi előadások közéleti kérdésekre reflektáljanak. Máté Gábor az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt erről. Hangsúlyozta: a nézőknek nem problémamentes előadásokat kell mutatni, nincs szükség kizárólagos szórakoztatásra.

Máté Gábor: "A színház nem pártrendezvény" Tovább

Újra a Trafóba költözik Kari Györgyi Parti Nagy-estje

Parti Nagy Lajos Fülkefor és vidéke - Magyar mesék című, közéleti glosszákból álló kötetéből Kari Györgyi színésznő válogatott és készített színpadi változatot. Az előadást január 16-án és 17-én láthatja újra a közönség a Trafó - Kontra Klubban.

Újra a Trafóba költözik Kari Györgyi Parti Nagy-estje Tovább

4 napig Budapesten vendégeskedik az M Studio Mozgásszínház

A Bethlen Téri Színház másodszor rendezi meg a Vendégváró Fesztivált, mely minden alkalommal egy-egy határon túli előadóművészeti szervezetnek nyújt bemutatkozási lehetőséget. A színház vendége január 23. és 26. között a sepsiszentgyörgyi M Studio Mozgássszínház lesz.

4 napig Budapesten vendégeskedik az M Studio Mozgásszínház Tovább

Ady/Petőfi - Rendhagyó irodalomórát rendez a Nézőművészeti Kft.

A Nézőművészeti Kft és a Manna Kulturális Egyesület előadása, az Ady/Petőfi egy egy rendhagyó irodalomóra keretein belül hozza közelebb Petőfi és Ady világát, személyiségét a diákokhoz. A január 16-i előadás után Fehér Renátó költővel beszélgethet a közönség a két költőről.

Ady/Petőfi - Rendhagyó irodalomórát rendez a Nézőművészeti Kft. Tovább
süti beállítások módosítása