Bridging Europe - Ausztria kultúrája a Müpában

Idén Ausztria kultúrája - elsősorban zenéje - áll a Müpa és a Budapesti Fesztiválzenekar által közösen szervezett Bridging Europe - Európai Hidak fesztivál középpontjában. A BFZ Mahler VII. szimfóniáját játssza, jön a Wolfgang Muthspiel Trio, de lesz táncelőadás és Thomas Bernhard-est is.

Bridging Europe - Ausztria kultúrája a Müpában Tovább

Verset is lehet rendelni a Színházak Éjszakáján a Radnótiban

  Idén 4. alkalommal rendezik meg a Színházak Éjszakáját. Szeptember 19-én, a Radnóti Színházban ismét lehet verset rendelni. Ennek kapcsán Bálint András igazgatót faggattuk, aki 30 év után hamarosan átadja a vezetést valakinek. Arról is szó esett, mi az, ami végigkísérte a pályán és…

Verset is lehet rendelni a Színházak Éjszakáján a Radnótiban Tovább

Bodrogi Gyula is fellép a Szenes Iván emlékkoncerten

Szenes Iván egykori otthona mellett tartanak ingyenes emlékkoncertet a neves dalszövegíró, zeneszerző halálának ötödik évfordulóján, szeptember 13-án a józsefvárosi Rezső téren, mások mellett Koós János, Vastag Csaba, Bodrogi Gyula és Zséda fellépésével.

Bodrogi Gyula is fellép a Szenes Iván emlékkoncerten Tovább

Visszatér Londonba a Rocky Horror Show

Két hét és egy gálaelőadás erejéig visszatér a Rocky Horror Show a londoni színpadra: az 1973-ban a brit fővárosban bemutatott darabot, amely alapján két évvel később a The Rocky Horror Picture Show című világhírű film készült, szeptember 11. és 26. között játssza a Playhouse Theatre.

Visszatér Londonba a Rocky Horror Show Tovább

Hoppál: Jövőre 23 milliárd jut a színházaknak

Jövőre 23 milliárd forintot nyújt a kormány a színházaknak - jelentette be a kulturális államtitkár szombat este a debreceni Csokonai Nemzeti Színházban, a Szép estéket, Magyarország! című országos színházi évadnyitó gálaestjén.

Hoppál: Jövőre 23 milliárd jut a színházaknak Tovább

Nyolc bemutatót tervez a Vojtina Bábszínház

Nyolc bemutatót tervez a következő évadban a debreceni Vojtina Bábszínház: a nagyszínpadon négy darabot láthat a közönség, emellett két kamarajátékot, egy játszóházi és egy osztálytermi produkciót is előadnak.

Nyolc bemutatót tervez a Vojtina Bábszínház Tovább
süti beállítások módosítása