Bridging Europe - Ausztria kultúrája a Müpában

Idén Ausztria kultúrája - elsősorban zenéje - áll a Müpa és a Budapesti Fesztiválzenekar által közösen szervezett Bridging Europe - Európai Hidak fesztivál középpontjában. A BFZ Mahler VII. szimfóniáját játssza, jön a Wolfgang Muthspiel Trio, de lesz táncelőadás és Thomas…

Bridging Europe - Ausztria kultúrája a Müpában Tovább

Bodrogi Gyula is fellép a Szenes Iván emlékkoncerten

Szenes Iván egykori otthona mellett tartanak ingyenes emlékkoncertet a neves dalszövegíró, zeneszerző halálának ötödik évfordulóján, szeptember 13-án a józsefvárosi Rezső téren, mások mellett Koós János, Vastag Csaba, Bodrogi Gyula és Zséda fellépésével.

Bodrogi Gyula is fellép a Szenes Iván emlékkoncerten Tovább

Visszatér Londonba a Rocky Horror Show

Két hét és egy gálaelőadás erejéig visszatér a Rocky Horror Show a londoni színpadra: az 1973-ban a brit fővárosban bemutatott darabot, amely alapján két évvel később a The Rocky Horror Picture Show című világhírű film készült, szeptember 11. és 26. között játssza a…

Visszatér Londonba a Rocky Horror Show Tovább

Hoppál: Jövőre 23 milliárd jut a színházaknak

Jövőre 23 milliárd forintot nyújt a kormány a színházaknak - jelentette be a kulturális államtitkár szombat este a debreceni Csokonai Nemzeti Színházban, a Szép estéket, Magyarország! című országos színházi évadnyitó gálaestjén.

Hoppál: Jövőre 23 milliárd jut a színházaknak Tovább

Nyolc bemutatót tervez a Vojtina Bábszínház

Nyolc bemutatót tervez a következő évadban a debreceni Vojtina Bábszínház: a nagyszínpadon négy darabot láthat a közönség, emellett két kamarajátékot, egy játszóházi és egy osztálytermi produkciót is előadnak.

Nyolc bemutatót tervez a Vojtina Bábszínház Tovább