Végső búcsút vettek Fejes Endrétől

Családja, barátai és tisztelői vettek búcsút vasárnap Fejes Endre Kossuth- és József Attila-díjas írótól vasárnap Budapesten, a XIII. kerületi, Dráva utcai kikötőben. Az író hamvait egy hajóról szórták a Dunába.

Végső búcsút vettek Fejes Endrétől Tovább

Izraeli táncprodukciók érkeznek a Trafóba

Sharon Eyal és Gai Behar, két izraeli kreatív sztár androgün erotikával fűszerezett táncprodukcióit nézhetik meg az érdeklődők szeptember 18-án és 19-én a Trafó Kortárs Művészetek Házában.

Izraeli táncprodukciók érkeznek a Trafóba Tovább

„A saját örömömre színészkedem” - Villáminterjú Hernádi Judittal

A pályája csúcsán van Margó, ünnepelt színésznő. Ám érkezik a nála fiatalabb trónkövetelő, egy lelkes rajongó lány, aki lépésenként átveszi a helyét. Pelsőczy Réka rendezésében készül a Mindent Éváról című előadás az Orlai Produkciós Irodánál, a premiert szeptember 11-én tartották a Belvárosi…

„A saját örömömre színészkedem” - Villáminterjú Hernádi Judittal Tovább

Miklósa Erika is a Szegedi Szimfonikusok vendége lesz

Miklósa Erikával és Gyöngyösi Ivett-tel is fellép a Szegedi Szimfonikus Zenekar az új évad első felében. Bemutatják A varázsfuvolát, játszanak nagyoperettet és szimfóniát, színpadra visznek több ősbemutatót, és Pécsett, Zentán, Nagyváradon is vendégszerepelnek.

Miklósa Erika is a Szegedi Szimfonikusok vendége lesz Tovább

A Dollárpapával indul az évad Nyíregyházán

Gábor Andor komédiájával, a Dollárpapával és a Krámer György rendezte és koreografálta Coppélia című mesebalettjével indítja idei évadát a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház; a két előadásból a pénteki évadbemutató műsorban láthatott részleteket a közönség.

A Dollárpapával indul az évad Nyíregyházán Tovább

Nyílt napot tart vasárnap a Vígszínház

Presser-dalokkal, kulissza-túrával, a 120 éves Vígszínház legendás előadásairól és az új évad bemutatóiról szóló beszélgetéssel várják a közönséget a színház nyílt napján vasárnap. A VÍGnapon a színészek saját készítésű süteményeit is megkóstolhatják a látogatók és kedvezményes színházjegy- és…

Nyílt napot tart vasárnap a Vígszínház Tovább
süti beállítások módosítása