Kisvárdán Blaskó Péterrel

Blaskó Péter soha nem volt sztár, de mindent eljátszott, amit érdemesCsongortól a Tudósig. Vallja, hogy nem született sztárnak, bár hosszú évek óta legkiválóbb színészeink egyike. Karakteres hangja, csak rá jellemzõ mozdulatai mégis csak azok számára ismertek, akik színházba járnak, vagy a…

Kisvárdán Blaskó Péterrel Tovább

Vámpírok bálja

A Magyar Színház épületében 2007. június 30-án és júlis 1-én,  a PS Produkció bemutatja a nyár egyik szenzációját, Jim Steinman-Michael Kunze:  VÁMPÍROK BÁLJA címû világhírû kultikus musicaljét.

Vámpírok bálja Tovább

Zsámbék

Színházi és Művészeti Bázis a zsámbéki műemlék Rakétabázison1983-ban kezdődött. Ünnepelni lenne alkalom. 25 év komoly időnek tűnik.De ahogy az évadra készültünk, eszünkbe sem jutott, hogy kicsit megálljunkés elmerengjünk az eltelt negyedszázadon.A folytonos és sürgető változtatások feladatai…

Zsámbék Tovább

Itt a vége - Kisvárda 2007.

"Mikor a gyerek gyerek volt, nem volt véleménye." (Wenders)Nem is szeretem, ha van, hallom olyankor kívülrõl a hangom, ahogy érvel, okoskodik, hasonlítgat és megfelel, próbál eredeti lenni úgy, hogy azért összeegyeztethetõ legyen más véleményekkel.

Itt a vége - Kisvárda 2007. Tovább

Művészetek Völgye 2007.

A Mûvészetek Völgye lakói, utcái, terei, pajtái, udvarai és mezõi 2007-ben július 27. és augusztus 5. között tizenkilencedik alkalommal várják a vállalkozó kedvû utazókat, érdeklõdõket és a törzsvendégeket. Ez a festõi szépségû, szelíd dombok határolta völgy vonzó fekvésével és sokszínûségével…

Művészetek Völgye 2007. Tovább

Eliot - Webber: Macskák

A Szegedi Dóm Tér idén is kitárja kaputi, az elsõ elõadás A. L. Webber legendás musicalje, a Macskák. A Madách Színház produkciója generációk kedvence, sokan ezen nõttek fel, és a slágereket hallgatva kedvelték meg a zenés mûfajt.

Eliot - Webber: Macskák Tovább

Kisvárdai anzix

Aki június végén, a Határon Túli Színházak Találkozójára, Kisvárdára érkezik, ne csodálkozzon, ha szinte állandóan felfokozott hangulatba csöppen: az egymástól távol élõ magyarajkú színházi emberek, illetve az érdeklõdõ anyaországiak, úgy tûnik már pusztán a találkozás tényétõl boldogok. A honi…

Kisvárdai anzix Tovább

A Médeia sikere

Sikerrel szerepelt a  budapesti Katona József Színház Euripidész: Médeia címû elõadása Zsámbéki Gábor rendezésében az Izrael Fesztiválon.

A Médeia sikere Tovább

The Journey of Odysseus

Odüsszeusz utazása - az identitásunkhoz kapcsolódó büszkeségünk, félelmeink, elõíteleteink és szeretetünk  - Nemzetközi Színházi Mûhely Juhász Bálint, Olga Szymula és Koncz Mária vezetésével - A Föld Színház szervezésében, 2007. augusztus 15-tõl 25-ig a Kishantosi Kastélyban.

The Journey of Odysseus Tovább

A Nemzet Színésze

A Nemzeti Színház Igazgatósága közli, hogy Bodrogi Gyulát Kossuth-díjas, Kiváló és Érdemes mûvészt, kétszeres Jászai Mari-díjas színmûvészt választották meg Darvas Iván megüresedett helyére a Nemzet Színészei ma délután a Nemzeti Színházban.  Az esemény szûk körben, a sajtó nyilvánossága nélkül…

A Nemzet Színésze Tovább

13. Agria Nyári Játékok

Kálmán Imre népszerû operettje, a Csárdáskirálynõ a 13. Agria Nyári Játékokon vendégszerepel július 18-21-ig. Esõnap: július 22. Az elõadások 21.00 órakor kezdõdnek a Líceum udvarán. Halasi Imre színházigazgató rendezését több, mint 70 alkalommal láthatta a miskolci közönség.

13. Agria Nyári Játékok Tovább

Miskolci vendégjáték

Horvátország legnagyobb és legismertebb kulturális eseményén, a 58. dubrovniki Nyári Játékokon vendégszerepel az "Agyõ Európa, Európa agyõ" címû zenés fantáziájával a Miskolci Nemzeti Színház július 15-én, és 16-án.

Miskolci vendégjáték Tovább

Örkény-kiállítás Szolnokon

A Szigligeti Színház emeleti társalgójában 2005. október 7-én 18 óra 30 perckor, a Macskajáték premierje elõtt nyitották meg az "Örkény  Színház" Szolnokon címû kiállítást.

Örkény-kiállítás Szolnokon Tovább

Örkény-kiállítás Szolnokon

A Szigligeti Színház emeleti társalgójában 2005. október 7-én 18 óra 30 perckor, a Macskajáték premierje elõtt nyitották meg az "Örkény  Színház" Szolnokon címû kiállítást.

Örkény-kiállítás Szolnokon Tovább

masolat Musical készül a forradalomról (Szolnoki Szigligeti Színház)

2006-ban ünnepeljük az 1956-os forradalom és szabadságharc ötvenedik évfordulóját. Erre az alkalomra készül el — Pintér Tamás ötletébõl — Mihály Tamás és Horváth Péter musicalje a szolnoki Szigligeti Színház felkérésére. Az 56 csepp vér címû darab története Shakespeare: Rómeó és Júlia…

masolat Musical készül a forradalomról (Szolnoki Szigligeti Színház) Tovább

Együtt a Kálmán Imre szoborért

A Pesti Broadway Alapítvány - amely a magyar operett hagyományainak megõrzését és hírnevének gyarapítását hivatott elõsegíteni, Kálmán Imre születésének 125. évfordulója alkalmából szobrot tervez állítani a magyar operett-szerzõk "királyának".

Együtt a Kálmán Imre szoborért Tovább
süti beállítások módosítása