Elhunyt Bíró Levente

82 éves korában, 2007. július 10-én elhunyt BÍRÓ LEVENTE színmûvész, a Kolozsvári Állami Magyar Színház örökös tagja. Utolsó útjára július 12-én, csütörtökön kísérték a Házsongárdi Temetõ kápolnájából.

Elhunyt Bíró Levente Tovább

Thealter 2007. - Ez történt a héten

A Színház. hu stratégiai partnere, a Filmworks Kft. a Thealter International megbízásából a hétfõ óta Szegeden zajló 2007-es Szabad Színházak XVII. Nemzetközi Találkozóján napi mozgóképes anyagokat készít.TEKINTSE MEG ITT az eddig elkészült anyagokat >>

Thealter 2007. - Ez történt a héten Tovább

Tökfilkó, avagy a hülyéje

2006-ban a kaposvári Csiky Gergely Színház produkciójával indult újra a nyári színházi élet Balatonföldváron. Idén augusztus 10-én és 11-én este fél 9-kor, a kaposvári társulat elõadásában egy fergeteges francia bohózattal búcsúzik a nyártól a Kulturális Kikötõ.

Tökfilkó, avagy a hülyéje Tovább

Libiomfi

2007. augusztus 2-án este fél 9-kor látható a Zsámbéki Színházi és Mûvészeti Bázis, a Városi Színház, és Kálmánchelyi-Stefanovics-Végh-féle színház közös produkciója, a Libiomfi címû film színházi változata.

Libiomfi Tovább

Das Haus auf der Grenze

Irgendwo, an einem ruhigen Ort verläuft still und ohne besondere Vorkommnisse, das Leben einer Familie. Die Ruhe und das Glück dieser Familie wird ursprünglich durch das Erscheinen einiger Diplomaten gesprengt, die die Aufgabe haben, eine Grenze mitten durch das Haus zu ziehen.

Das Haus auf der Grenze Tovább

Ladjánszki Márta WS

TESTISMERET címen Ladjánszki Márta nyári kurzust tart a MûhelyAlapítvány szervezésében a Trafó Stúdiójában.

Ladjánszki Márta WS Tovább

Mirandolina Keszthelyen

Vajon mi lehet érdekes a szép, vonzó fogadósnõ történetében a mai közönség számára? Többet rejt-e magában, mint egy pörgõ, majdnem vásári komédiát, ami arról szól, hogyan leckézteti meg a férfi nemet egy tûzrõl pattant lányka?A nõi nem önállósága, öntudatra ébredése, saját jogainak kivívása - tehát…

Mirandolina Keszthelyen Tovább

Barátom, Harvey

A Budaörsi Játékszín társulata igazi, nyár esti produkcióval mutatkozik be a Balaton part impozáns színpadán, Tihanyban. A napsütés nem csak a víz felõl, hanem a színpadról is áramlik, ezért nem érdemes a változó idõjárással foglalkozni, a felhõtlen szórakozás garantált.

Barátom, Harvey Tovább

Ikarosz: Álom a repülésről

A Diskoteater Metropolis, a Collegium Martineum és a Káva Kulturális Mûhely közös színházi produkciója, az Ikarosz: Álom a repülésrõl címû Ifjúsági színielõadás kerül bemutatásra  a BIPOLAR program keretein belül a Marczibányi Téri Mûvelõdési Központban, július 25-é, este 7 órakor.

Ikarosz: Álom a repülésről Tovább

Artus

THEALTER International - Szabad Szinhazak XVII. Nemzetkozi Talalkozoja,SZASZSZ - XIII. Alternativ Szinhazi Szemle 2007. julius 16. hetfo, 21h, Szeged, Mars ter, U pavilon ARTUS - GODA GABOR TARSULATA:SZTELEElo emlekmu-rekonstrukcio - SZASZSZ nyitoeloadas, versenyen kivul -- A SZTELE a 2007.…

Artus Tovább

Címszerepben Lukács Gyöngyi

A Szegedi Szabadtéri Játékok idei programjának legjobban várt produkciója az Eszenyi Enikõ rendezésében színpadra állított Marica grófnõ. A címszerepben a világhírû drámai szoprán, Lukács Gyöngyi látható, aki elõször énekel magyar nyelven, s elõször tesz kitérõt az operett mûfajába.

Címszerepben Lukács Gyöngyi Tovább
süti beállítások módosítása