Nyílt válasz

Az Alternatív és Független Színházak Szövetsége szeretné tájékoztatni a Hólyagcirkusz Társulatot mûködésének néhány jellemzõjérõl, melyek a 2003-ban megválasztott elnökséghez köthetõk:

Nyílt válasz Tovább

Egy kutya a konyhából

A Ködszurkálók Színház Brecht: Dobszó az éjszakában c. mûve alapján keszult Egy kutya a konyhából címû elõadása látható 2007 július 28-án este nyolctól Almássy téri Szabadidõközpont nagyteremében.

Egy kutya a konyhából Tovább

Musicalesték Nádasdladányban

A Nádasdy kastély ad otthont annak a musical-sorozatnak, melyet a Benkõ Gyula Színház mûvészei tartanak Nádasdladányban. A hagyományokkal bíró nyári játékok két év szünet után újra a felújított kastély parkjába idézik a musical irodalom legszebb darabjait.

Musicalesték Nádasdladányban Tovább

Vakuvillanások

Ezúttal szokásommal ellentétben nem jegyzeteltem. Bíztam abban, hogy belém égnek a képek és a hangok. Tán a szavak is, melyekbõl értelemszerûen kevesebb van itt, Szegeden, hiszen a program egyik fele deklaráltan tánc- és mozgásszínházi, és még a gyér számú prózai darabokat, megnyilvánulásokat is…

Vakuvillanások Tovább

A Médeia sikere

A színpad nagy részét vastagon kavics takarja. Hátul kunyhó, fémhálóval körülölelt kavicsoszlopok támasztják meg. Egy kis tragacs félig besüllyedt a kavicstengerbe. Rozzant villanyoszlop, a vezetékek a színpadon kívül a páholyoknál vesznek el.

A Médeia sikere Tovább

A SZASZSZ DÍJAI

A zsûri tagjai átadták a SZASZSZ díjait. A Szemle fõdíja 2007-tõl kezdve a HALÁSZ PÉTER-DÍJ nevet viseli.

A SZASZSZ DÍJAI Tovább

Sziget a Szigeten

A Színház és Tánc helyszín, sziget a szigeten. Négy helyszínen - Szabadtéri színpad, Sátor, Fû és Performansz színpad - naponta 6 elõadás, összesen egy hét alatt 42 nemzetközi és hazai alkotás kerül bemutatásra. A legszínvonalasabb kortárs színház, tánc, opera és performansz mûvészet képviselõi…

Sziget a Szigeten Tovább

Pályázati felhívás

A Szolnoki Szigligeti Színház - nagyszínpadi bemutatóin túl - a kuriózumokra vágyó közönsége igényeit is igyekszik kielégíteni. A Színház nyílt pályázatot hirdet Szobaszínházi bemutatók létrehozására.

Pályázati felhívás Tovább

Agria Összművészeti Fesztivál

Világhírû mûvészekkel folytatódik az Agria Összmûvészeti Fesztivál. Július 26 és 28. között az egri Gárdonyi Géza Színház vendége lesz a Pécsi Balett és a Honvéd Táncszínház.

Agria Összművészeti Fesztivál Tovább

Jótékonysági előadás

Jótékonysági elõadást tartanak a Vári Éva és Kulka János szereplésében látható  Hat Hét Hat Tánc címû produkcióval 2007. szeptember 3-án, a Thália Színházban az Anonym Aids Tanácsadó Szolgálat (AATSZ) javára.

Jótékonysági előadás Tovább
süti beállítások módosítása