A 100 Tagú Cigányzenekar ünnepi nagykoncertje

December 28-án, szerdán a világhíres és Magyar Örökség-díjas 100 Tagú Cigányzenekar nyolc év kihagyás után tér vissza Szegedre a napfény városába Ünnepi Nagykoncertjének keretében. Strauss, Erkel és Liszt szerzemények is hallhatóak lesznek az esten.

A 100 Tagú Cigányzenekar ünnepi nagykoncertje Tovább

Előadások a párizsi Bouffes du Nord-ban

A párizsi Bouffes du Nord két új igazgatója, Olivier Mantei és Olivier Poubele sokféle, változatos programot kínál a közönségének. A Peter Brook vezette intézmény eddig elsősorban színházi előadások otthona volt, most azonban egy új fesztiválnak is helyet ad.

Előadások a párizsi Bouffes du Nord-ban Tovább

Tordy Géza kapta a Prima Primissima Díjat

A magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport tizenkét jeles képviselője vehetett át Prima Primissima Díjat péntek este a Művészetek Palotájában. A színház- és filmművészet kategóriában a Nemzet Színésze, Tordy Géza nyert.

Tordy Géza kapta a Prima Primissima Díjat Tovább

Dias de Las Noches - vendégjáték a Merlinben

December 3-án, vasárnap kerül sor a Teatr Novogo Fronta vendégjátékára a Merlin Színházban. A Szentpéterváron alapított társulat évek óta Prágában él. Ezúttal Dias de Las Noches című előadásukat láthatjuk, mellyel 2004-ben díjat nyertek az Edinburgh Festival Fringe-en.  A produkció tánc, szöveg…

Dias de Las Noches - vendégjáték a Merlinben Tovább

Kiss Zoltán a bonviván szerepében

Decemberben továbbra is műsoron A víg özvegy a Kecskeméti Katona József Színházban. A nagysikerű Lehár operett egyik főszereplője, Kiss Zoltán – aki Gr. Danilovics Daniló, követségi titkárt alakítja - arról mesélt, hogy miért is áll közel hozzá az operett műfaj.

Kiss Zoltán a bonviván szerepében Tovább

Megbízhatóan kiszámíthatatlan - RögvEst 500-adszorra

"Jó lenne, ha mindenki tudná: ma este nincs rossz ötlet.  Bármilyen ötletet be lehet kiabálni. Ne legyetek szemérmesek, engedjétek el a mindennapi frusztrációkat, használjátok bátran a fantáziátokat, dobjátok el az agyatokat! Mindenre vevők vagyunk, mindenből tudunk játszani" - eddig 499-szer…

Megbízhatóan kiszámíthatatlan - RögvEst 500-adszorra Tovább
süti beállítások módosítása