Jön a Vaskakas Minifesztivál Győrben

Lassan vége a nyárnak, és elindul a 2012/13 –as évad, így a győri Vaskakas Bábszínház csapata sem tétlenkedik. Szeptember 4-8-ig egy Minifesztivál keretén belül minden este 20 órakor színvonalas előadással várják a felnőtt és ifjúsági közönséget.

Jön a Vaskakas Minifesztivál Győrben Tovább

Jött, ment, marad – Ókovács Szilveszter mesélt

Kormánybiztosi megbízatása augusztus végén megszűnik, az Operát azonban nem hagyja el, a körülötte dúló viharok, viták, konfliktusok nem érintették megítélését kormánykörökben. Az operaház vezetőjével Szénási Sándor beszélgetett a 168 órában.

Jött, ment, marad – Ókovács Szilveszter mesélt Tovább

Milyen volt az Örkény-kert? - Képekben a válasz

Idén második alkalommal került megrendezésre szombaton az Örkény kert, Örkény István Színház és a VII. kerületi önkormányzat közös rendezvénye, amikor fű és mulatság fedte a Madách teret. Arról, hogy érezték magukat a színház vendégei és a fellépők, a Színház.hu fotógalériája árulkodik.

Milyen volt az Örkény-kert? - Képekben a válasz Tovább

Személyes történetek és évadnyitó Miskolcon

Rendhagyó évadnyitó társulati ülést tartott kedden a Miskolci Nemzeti Színház új vezetősége. Kiss Csaba azt mondta, a 189. évadnyitón nem hagyományosnak mondott beszédekre gondolt, inkább azt szerette volna, ha mindenki valamely színházhoz köthető élményéről beszél. Ennek kapcsán osztotta meg…

Személyes történetek és évadnyitó Miskolcon Tovább

Felolvasószínház a Bem moziban

Vinnai András: Másikember című darabjának felolvasószínházi előadására kerül sor a Bem moziban augusztus 30-án, a Kulturfürdő 2012 rendezvénysorozat keretében.

Felolvasószínház a Bem moziban Tovább

Krizsó Szilvia énekel a Pozsonyi Pikniken

Krizsó Szilvia eddig leginkább olyan televíziós hírműsorokból volt ismerős a nézők számára, mint az M1-en futó Az Este. A műsorvezetőnő azóta már a Radnóti színpadán is fellépett, szeptember elsején pedig a Pozsonyi Pikniken mikrofont ragad a kezébe.

Krizsó Szilvia énekel a Pozsonyi Pikniken Tovább

Elkezdődött a Vidor Fesztivál

Elkezdődött a vidámság és derű országos seregszemléje, azaz a Vidor Fesztivál pénteken Nyíregyházán. A szeptember 1-ig tartó rendezvénysorozat keretében hatvan helyszínen mintegy 350 programmal várják a közönséget.

Elkezdődött a Vidor Fesztivál Tovább

Már kóstolható a Karinthy-szelet - kulináris örökség a Hadikban

Az újbudai 60+ közösség, a Karinthy Színház és a Hadik Kávéház a kerület kulturális gazdagságának és gasztronómiai múltjának közös pontjaira építve aktivitást szervezett, melynek köszönhetően Karinthy szelet néven egy új süteménnyel bővül a kávéház kínálata. Az apropót az Európai Unió által…

Már kóstolható a Karinthy-szelet - kulináris örökség a Hadikban Tovább
süti beállítások módosítása