Musicalek, fiatalok a József Attila Színházban

A József Attila Színház az idei évadban a musicalrajongókat és a fiatalabb korosztályt is szeretné a nézőtérre csábítani több zenés darabbal. Érkezik az Óz, a nagy varázsló Újvidékről, és a FAME-RENT, A hírnév ára, Rock Színház vendégjátéka.

Musicalek, fiatalok a József Attila Színházban Tovább

Tabutémák a Ciróka Bábszínházban

Izgalmas produkciókkal, különleges vendégelőadásokkal, új és régi játékokkal várja a kicsiket és a nagyobbakat az idei évadban a kecskeméti Ciróka Bábszínház. Többek közt a válásról is szólnak majd a mese nyelvén - mesélte a baon.hu-nak Kiszely Ágnes, akit már negyedik ciklusára választottak…

Tabutémák a Ciróka Bábszínházban Tovább

A drámaíró 3 előadása - Díjkiosztó Újvidéken

A zsűri - Lőkös Ildikó, Gerold László és Antal Szilárd - Danyi Zoltán írását jutalmazta az első hellyel, Ferenc Judit a második, Terék Anna a harmadik díjazott lett. A rendezők: első Puskás Zoltán, második Gemza Péter, harmadik Kokan Mladenović.

A drámaíró 3 előadása - Díjkiosztó Újvidéken Tovább

Pass-port Európa ősbemutató Szegeden

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Szeged és Szabadka környékén élők Európához fűződő viszonyát mutatja be a Pass-port Európa című darab, melyet a Kosztolányi Dezső Színház (KDSZ) és a MASZK Egyesület együttműködésével csütörtökön mutattak be a csongrádi megyeszékhelyen.

Pass-port Európa ősbemutató Szegeden Tovább
süti beállítások módosítása