Bérletet hirdet a Figura Stúdió Színház

A Figura Stúdió Színház bérletet hirdet a 2013/2014-es évadra. Az idei bérletkínálat négy produkciót tartalmaz: a Figura Stúdió Színház, a székelyudvarhelyi Tomcsa Sándor Színház valamint a budapesti Pintér Béla és Társulata előadásai lesznek láthatóak.

Bérletet hirdet a Figura Stúdió Színház Tovább

Hajmeresztő - Interaktív bűnügyi vígjáték az egri színpadon

Véres bűntény áldozata lesz az ünnepelt zongoraművésznő. Az egri társulat a nézők segítségével nyomoz a gyilkosság felderítésében. Paul Portner Hajmeresztő című interaktív bűnügyi komédiájának bemutatóját december 13-án tartotta a Gárdonyi Színház Besenczi Árpád rendezésében.

Hajmeresztő - Interaktív bűnügyi vígjáték az egri színpadon Tovább

Vlad Mugur-díjat kapott Andrei Şerban

December 14-én, szombaton este 8 órától a Kolozsvári Állami Magyar Színház stúdiótermében Tompa Gábor átadja Andrei Şerban rendezőnek a Vlad Mugur-díjat. A díj átadását követően a világhírű rendezőt életpályájáról faggatják a közönség bevonásával.

Vlad Mugur-díjat kapott Andrei Şerban Tovább

Kocsis Zoltán: "Temperamentum nélkül nem érdemes csinálni"

Nehéz és kockázatos szívműtéte után 2012 decemberében tért vissza az aktív munkához Kocsis Zoltán, a Nemzeti Filharmonikusok főzeneigazgatója azóta külföldön és vidéken is koncertkörúton járt, az MTI-nek adott interjújában pedig több szempontból is jelentősnek nevezte az elmúlt egy évet.

Kocsis Zoltán: "Temperamentum nélkül nem érdemes csinálni" Tovább

Vastapsot kapott A Csárdáskirálynő Tel-Avivban

Teltházzal fogadta és az előadás után hosszan tartó vastapssal jutalmazta az izraeli közönség a Budapesti Operettszínház Csárdáskirálynőjének első előadását a Tel-Avivi Operaházban, ahol az előadás előtt nyitották meg a Robert Capa életét és munkásságát bemutató időszaki kiállítást.

Vastapsot kapott A Csárdáskirálynő Tel-Avivban Tovább

Szervét Tibor: "Sokkal bátrabban kellene fogalmazni"

Szervét Tibor a Nők Lapja Café-nak mesélt arról, miért lenne jó bátrabban fogalmazni, hogyan múlik el a színház igazi varázsa, és mivé lett az egykori fiatalember, aki majd kiugrott a bőréből, hogy felvették a színművészetire. Lapszemle.

Szervét Tibor: "Sokkal bátrabban kellene fogalmazni" Tovább
süti beállítások módosítása