Tizenhárom év után újra Víg Özvegy Szarajevóban

Február 15-én mutatják be Lehár Víg özvegy című operettjét a bosnyák fővárosban, a szarajevói Nemzeti Színházban. A darabot 2000-ben már láthatta a közönség. Most azonban hasonló izgalom övezi a premiert, mint tizenhárom éve.

Tizenhárom év után újra Víg Özvegy Szarajevóban Tovább

Iskolákat látogat a Móricz Zsigmond Színház

Harmincmillió forintot fordíthat az augusztus végéig tartó időszakban a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház arra, hogy 13 Szabolcs megyei oktatási intézmény diákjait bevonva, megszólítsa azokat a tizenéveseket, akik csak ritkán vagy soha nem jutnak el színházba.

Iskolákat látogat a Móricz Zsigmond Színház Tovább

Gyerekek beilleszkedését segíti a művészetterápiás program

Művészetterápiás programot indított alsó tagozatos gyerekeknek a Magyar Művészetterápiás Társaság: a foglalkozásokon a szorongásos és részképesség zavarban szenvedő gyerekeket képzőművészeti és drámapedagógiai módszerekkel segítik a szakemberek az iskolai környezetbe való könnyebb beilleszkedéshez.

Gyerekek beilleszkedését segíti a művészetterápiás program Tovább

Xerxes, Turandot, Anyegin - Kovalik rendezések az Operában

Kovalik Balázs népszerű rendezéseit februárban és márciusban három produkció-sorozatban is élvezheti a közönség az Operában. A Németországban élő rendező alkotásai közül egy barokk opera, valamint egy Puccini és egy Csajkovszkij klasszikus kerül műsorra.

Xerxes, Turandot, Anyegin - Kovalik rendezések az Operában Tovább

Szellemfi - művészeti hálózat alakult "a minőségi előadásokért"

Kárpát-medencére kiterjedő művészeti hálózat alakult Szellemfi elnevezéssel, hogy szakmai és művészi alapon egybegyűjtse a budapesti, vidéki és határon túli területek alkotóit, színházait, produkciós műhelyeit és befogadóhelyeit - jelentették be pénteken egy budapesti sajtótájékoztatón.

Szellemfi - művészeti hálózat alakult "a minőségi előadásokért" Tovább
süti beállítások módosítása