Őszi turnén A nagy füzet

A Forte Társulat és a Szkéné Színház 2012 februárjában bemutatott közös előadása Temesvár, Magyarkanizsa és Bécs után, idén még négy alkalommal látható külföldön.

Őszi turnén A nagy füzet Tovább

"Újra hasít a magyar film?" - vitaest a Katonában

A Katona József Színház 2014 elején KP – Kultúrpolitika Veiszer Alindával címmel vitasorozatot indított, melynek célja, hogy megosztó és Magyarország szellemi jövőjét befolyásoló témákról társadalmi diskurzust generáljon.

"Újra hasít a magyar film?" - vitaest a Katonában Tovább

Elhunyt Jurij Ljubimov

Elhunyt Jurij Ljubimov orosz rendező, a moszkvai Taganka színház alapítója - közölték vasárnap a moszkvai Botkinszkaja kórházban.

Elhunyt Jurij Ljubimov Tovább

Klasszikusok új beállókkal az Operettben

A szeptember végi és október eleji időszak igen csak sűrűre sikeredett az Operettszínház ifjú tehetségeinek. Hat fiatal is legendás szerepekben mutathatja meg magát az elkövetkezendő napokban.

Klasszikusok új beállókkal az Operettben Tovább

Übüséget mutat be a Figura

Az idei évad második bemutatójára készül a gyergyószentmiklósi Figura Stúdió Színház: Márkó Eszter rendezésében az Alfred Jarry szövegei nyomán írt Übüség című előadást először október 5-én, vasárnap este 7 órától láthatja a közönség.

Übüséget mutat be a Figura Tovább

Szemünk fénye - Barokk zenére épül Góbi Rita új bemutatója

Október 7-én mutatja be a Nemzeti Táncszínház a Góbi Rita Társulat Szemünk fénye című új táncelőadását, amelyben a barokk zene sajátos interpretációban kelti életre a táncot. A produkció két alkotójával, Góbi Rita táncművész-koreográfussal és Tóth Mónika barokk hegedűművésszel. 

Szemünk fénye - Barokk zenére épül Góbi Rita új bemutatója Tovább

Ládafia - mesés táncjáték Békéscsabán

A békéscsabai Balassi Táncegyüttes, a Napsugár Bábszínház és a Jókai Színház gyermekprodukciói nagy múltra tekintenek vissza, és komoly hagyománya van a tánc- és a bábművészet összefogásával létrehozott előadásoknak is. A békéscsabai műhelyek ismét együtt készülnek a Ládafia című mese-táncjáték…

Ládafia - mesés táncjáték Békéscsabán Tovább
süti beállítások módosítása