A zsűri nagydíját nyerte a Saul fia Cannes-ban

Az Arany Pálmát Jaques Audiard francia rendező Deephan című alkotása kapta vasárnap este a Joel és Ethan Coen vezette zsűritől a 68. cannes-i filmfesztiválon. Nemes Jeles László a második legrangosabb díjat nyerte.

A zsűri nagydíját nyerte a Saul fia Cannes-ban Tovább

Piknik és gyereknap a Zsolnay Negyedben

Csemer Boglárka, az Eurovíziós Dalfesztivál döntőse, a Csík Zenekar és a Takáts Eszter Beat Band is fellép mások mellett a hónap utolsó hétvégéjén zajló Zsolnay Pikniken és a Pécsi Gyereknapon a baranyai megyeszékhelyen.

Piknik és gyereknap a Zsolnay Negyedben Tovább

Világsikerek a Thália következő évadában

Négy saját bemutatót tervez a jövő évadban a Thália Színház: az Alul semmi, a Rövid a póráz, az Amerikai bölény és A nagy kézrablás című darabot tűzik műsorra. A társulat tagja lesz Lovas Rozi és Bán Bálint is.

Világsikerek a Thália következő évadában Tovább

Jirí Kylián kapta az idei Seregi-díjat

Jirí Kyliánnak, a világ táncművészetének egyik legnagyobb hatású alkotójának ítélték idén a Seregi-díjat. A cseh táncművész-koreográfus személyesen nem tudott jelen lenni az Erkel Színházban szombat este megrendezett díjátadón, de üzenetében köszönetet mondott az elismerésért.

Jirí Kylián kapta az idei Seregi-díjat Tovább

Az álarcosbált idézi a REÖK gyereknapja

Görkorcsolyás felvonulással, ingyen vattacukorral, arcra festett álarcokkal is várják a jövő vasárnapi gyereknapon a résztvevőket. A program a Szegedi Szabadtéri idei látványos operaelőadására épül.

Az álarcosbált idézi a REÖK gyereknapja Tovább
süti beállítások módosítása