Folytatódik a soproni színház nevelési programja

Már próbálják a Vlagyimir Zseleznyikov Bocsáss meg, Madárijesztő! című művéből készült tantermi játékot a Soproni Petőfi Színházban. A bemutató október közepén lesz, a rendező-foglalkozásvezető Németh Ervin dramaturg, drámatanár.

Folytatódik a soproni színház nevelési programja Tovább

Jubileumi műsorral ünnepel az ExperiDance

Idén ünnepli 15. születésnapját az ExperiDance tánccsoport, amely ebből az alkalomból október 3-án és 4-én az Ezeregyév című produkciót az eredeti, alapító tánckarral együtt mutatja be a RaM Colosseumban.

Jubileumi műsorral ünnepel az ExperiDance Tovább

A klónok titkos életét mutatják be a Trafóban

A klónok titkos életét táncolja el Arany Virág és Hadi Júlia a Dar Winners című új produkcióban: a belga videoművésszel és francia-lengyel hangszobrásszal kiegészült páros előadásának premierjét október 8-án és 9-én nézhetik meg az érdeklődők a Trafóban.

A klónok titkos életét mutatják be a Trafóban Tovább

A kabaré köré épül a Müpa új Bábel-estje

A kabaré témája körül fonódnak össze különböző művészeti ágak a Müpa következő Bábel-estjén. A Fesztivál Színházban szeptember 30-án fellép Szalóki Ági, a Cabaret Medrano, Darvas Ferenc, Szálinger Balázs, a Recirquel Újcirkusz Társulat és a Boglart-Zadam Társulat.

A kabaré köré épül a Müpa új Bábel-estje Tovább

Aradi előadások nyitják a győri Menház Színpad idei évadát

Szeptember 26-án és 27-én az Aradi Kamaraszínház Sex, drugs, gods & rock ’n’ roll és Rudolf Hess tízparancsolata című előadásai nyitják a Gáti Oszkár által alapított és vezetett győri Menház Színpad idei évadát. Mindkét előadás főszerepét Harsányi Attila játssza, a rendező Tapasztó Ernő.

Aradi előadások nyitják a győri Menház Színpad idei évadát Tovább

Készül a Harry Potter-darab

J. K. Rowling, a Harry Potter-regényfolyam írója Twitter-üzenetben árulta el, hogy két részben állítják színpadra Londonban a közreműködésével születő Harry Potter and the Cursed Child című színdarabot.

Készül a Harry Potter-darab Tovább
süti beállítások módosítása