Laár 60 - Életmű-show az Arénában

Laár András zenész, humorista, a legendás Besenyő Pista bácsi, a L’art pour l’art Társulat és a KFT zenekar tagja a Papp László Budapest Sportarénában ünnepli 60. születésnapját november 6-án.

Laár 60 - Életmű-show az Arénában Tovább

Tantermi premier Sopronban

A Vlagyimir Zseleznyikov Bocsáss meg, Madárijesztő! című regénye nyomán készült tantermi színházi játékot mutatta be a Soproni Petőfi Színház.

Tantermi premier Sopronban Tovább

Konferencia és díjeső a Magyar Operett Napján

Kétnapos konferenciával, a Magyar Operett Napjának ünnepi díjátadásával, Farkas Ferenc Csínom Palkó című előadásával és a Milánói Világkiállításon megrendezésre kerülő ünnepi gálával köszöntötte az Operettszínház a műfaj éves napját.

Konferencia és díjeső a Magyar Operett Napján Tovább

Idén is szervez bábos vetélkedőt a Brighella Bábtagozat

    A Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának Brighella Bábtagozata idén immár 3. alkalommal hirdeti meg a BábSzóTér elnevezésű vetélkedőt Szatmár megye óvodás és kisiskolás csoportjai számára, amelyre 2015. november 20-án, pénteken kerül sor.

Idén is szervez bábos vetélkedőt a Brighella Bábtagozat Tovább

Megújult a Miskolci Nemzeti Színház honlapja

Átláthatóbb, könnyebben kezelhető felületen várja látogatóit a miskolci teátrum weblapja. A www.http://szinhaz.blog.hu/media/image/2015-10-24/11903545/mnsz.hu címen minden fontos információt, és izgalmas élményanyagot megtalálnak a színházrajongók.

Megújult a Miskolci Nemzeti Színház honlapja Tovább

Újra színpadon a Soping end fáking

Több, mint 10 év elteltével ismét budapesti színpadra kerül Mark Ravenhill darabja, Ruttkay Zsófia fordításában: Soping end fáking. A Spirit Színház bemutatója november 28-án lesz, a színház állandó játszóhelyén. 

Újra színpadon a Soping end fáking Tovább
süti beállítások módosítása