SZEM Fesztivál, 4. nap - Videoblog és beszámoló

A legklasszikusabb és egy abszolút kortárs moderntánc, tematikus elméleti kurzus, blogírás, társas ének, vokális és ritmikus gyakorlatok. A színművészeti egyetemek miskolci szemléjén, a SZEM-en idén is számos workshopot kínálnak a résztvevő hazai és külföldi hallgatóknak.

SZEM Fesztivál, 4. nap - Videoblog és beszámoló Tovább

Ifjú Koreográfusok Fóruma - Pályázatot hirdet a KET

Fiatal, pályájuk elején járó koreográfusok számára hirdet pályázatot a Közép-Európa Táncszínház. A nyertes alkotó egy hétig dolgozhat a KET nyolc táncművészével profi színházi körülmények közt, majd munkájának eredményét a hét végén a közönség előtt is bemutathatja.

Ifjú Koreográfusok Fóruma - Pályázatot hirdet a KET Tovább

Emberkiállítás - Premierre készül a Homo Ludens Project

A Homo Ludens Project alkotóközösség a kutyakiállításokból merítette az Emberkiállítás ötletét. Kutyák helyett ezúttal emberek mérik össze tudásukat, szellemüket, fizikai erejüket. Az előadás dupla premierrel kerül bemutatásra: a Szegedi Pinceszínházban február 14-én, Budapesten, a…

Emberkiállítás - Premierre készül a Homo Ludens Project Tovább

Cseresznyevirág - Japánt köszönti a Brighella

Cseresznyevirág címmel japán mesék alapján készített bábelőadást tűz műsorára a Szatmárnémeti Északi Színház Brighella Bábtagozata 2015. február 11-én, szerdán, 15 órától a szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Házának kistermében Japán Nemzeti Ünnepe alkalmából.

Cseresznyevirág - Japánt köszönti a Brighella Tovább
süti beállítások módosítása