Wagner 200 - Megszólalnak a korai művek Bayreuthban

Vasárnap kezdődik a Bayreuthi Ünnepi Játékok "előfesztiválja" azokkal a korai művekkel, amelyeket a 200 éve született zeneszerző "kitiltott" a Zöld Dombról. Elsőként a Rienzit adják elő Christian Thielemann vezényletével és Robert Dean Smithszel a címszerepben.

Wagner 200 - Megszólalnak a korai művek Bayreuthban Tovább

Vágó Bernadett: "Többet vagyok más bőrében"

Amikor Szinetár Dóra megsérült, Vágó Bernadett ugrott be helyette a Rómeó és Júlia musical női címszerepébe 2005-ben. A közönség azóta is az Operettszínházból ismerheti. "Először úgy gondoltam, beállok a családi vállalkozásba, így gyógyszerész asszisztensnek tanultam" - vallotta a színésznő.

Vágó Bernadett: "Többet vagyok más bőrében" Tovább

Szász János filmje nyerte a fődíjat a Karlovy Vary-i fesztiválon

Szász János film- és színházrendező A nagy füzet című alkotása nyerte szombaton a fődíjat, a Kristály Glóbuszt a Karlovy Varyban rendezett nemzetközi filmfesztiválon. A film sikere kulcsfontosságú ahhoz, hogy az alkotás bekerüljön az európai filmforgalmazásba - nyilatkozta szombaton Sőth Sándor, a…

Szász János filmje nyerte a fődíjat a Karlovy Vary-i fesztiválon Tovább

Bán Teodóra: "Ma is fontos számomra a szolgálat"

Idén 75 éves Margitszigeti Szabadtéri Színpad, amit azért építettek föl 1938-ban, hogy a székesfőváros közönsége nyaranta a csillagos ég alatt élvezhesse a klasszikus zene és az operairodalom legjavát. Bán Teodóra egy dologban ragaszkodik a régi hagyományokhoz: a minőségből nem engedne. Az…

Bán Teodóra: "Ma is fontos számomra a szolgálat" Tovább

Edda-dalok is felcsendülhetnek Alföldi István, a királyában

Az István, a király augusztus 20-i, szegedi előadása alatt várhatóan az Edda néhány slágerét is élvezheti majd a közönség, hiszen a Szegedi Ifjúsági Napok 0. napján a Pataky Attila vezette zenekar ad koncertet mintegy 300 méterre a Dóm tértől - írja a hirhatar.hu.

Edda-dalok is felcsendülhetnek Alföldi István, a királyában Tovább
süti beállítások módosítása