Fekete Ernő Weöres-estje Szombathelyen

A Weöres Sándor-emlékév alkalmából a szombathelyi színházban műsorra tűzött produkciók közül elsőként a Katona József Színház vendégjátékát, Fekete Ernő Mennyekbe vágtató prolibusz című önálló estjét láthatja a közönség február 5. és 7. között – öt alkalommal ifjúsági bérletben, egyszer pedig…

Fekete Ernő Weöres-estje Szombathelyen Tovább

Fábry Sándor: "Már Hofi is stand-upos volt"

A művész urazást nehezen szokta meg Fábry Sándor, aki bár íróként, dramaturgként és műsorvezetőként is dolgozott, ma már leginkább városi mesélőnek tartja magát. Nemrég a Magyar Nemzet kérdezte a stand-up műfajról. Szemléztük.

Fábry Sándor: "Már Hofi is stand-upos volt" Tovább

Ismét Dsida-est Szatmárnémetiben

A Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata a Magyar Kultúra Napja alkalmából 2013. január 22-én, 18 órától ismét műsorára tűzi a nagy sikerrel játszott „....nyílt sebe vagyok a szíven szúrt világnak...” című Dsida Jenő „pódium estély”-ét.

Ismét Dsida-est Szatmárnémetiben Tovább

Equilibrio - szlovák művészek tréningje a Maladypében

Soňa Ferienčíková és Ľubo Bukový, a két fiatal szlovák művész, a Nemzetközi Visegrádi Alap alkotói ösztöndíjat nyerte el. Ennek segítségével tartanak tréninget január 20. és február 28. között a Maladypében. A tervezett in-progress-re, azaz a tréningen előkészített elő-bemutatóra 2013. március 1-jén…

Equilibrio - szlovák művészek tréningje a Maladypében Tovább

Jövőre, Veled, itt! – Szabó P. váltja Bereczkit

A Budapesti Operettszínház Raktárszínpadán hetedik éve látható a Jövőre, Veled, Itt! című musical. Az előadás sikertörténete most újabb állomáshoz ért, George szerepében ugyanis az idei évadban Szabó P. Szilveszter debütált.

Jövőre, Veled, itt! – Szabó P. váltja Bereczkit Tovább
süti beállítások módosítása