Ünnep – Momentán Fesztiválnapló, 7. rész

(főnév) 1. Nap, melyen egy család vagy közösség egy örvendetes esemény évfordulóját üli meg. Éppen ez történt hétfőn, november 11-én: kereken 10 éves lett a Momentán és legnépszerűbb előadásuk, a RögvEst. Ünnepeltek. A Momenán Fesztiválnapló hetedik, befejező részét olvashatják.

Ünnep – Momentán Fesztiválnapló, 7. rész Tovább

Szinetár Miklós új könyvéről mesélt

November elején jelent meg Szinetár Miklós A második pályázat című könyve, amely - akárcsak az előző, A pályázat - főként azt a kérdést boncolgatja, érdemes-e pályázni egy vezetői posztra. A rendező az MTI-nek nyilatkozott a könyvről.

Szinetár Miklós új könyvéről mesélt Tovább

Jön A revizor - Bodó Viktor a Vígben rendez

November 11-én kezdődött el A revizor című előadás próbafolyamata, mely a Vígszínház és a Szputnyik Hajózási Társaság koprodukciójában kerül bemutatásra. A darab rendezője a Szputnyik társulatvezetője, Bodó Viktor.

Jön A revizor - Bodó Viktor a Vígben rendez Tovább

Több tízezren nézték az Erkel Színház megnyitóját

Több tízezer televíziónéző látta a Dunán az Erkel Színház november 7-i nyitóestjét. A felújított Erkel Színházat Erkel Ferenc születésnapján, a magyar opera napján nyitották meg. Az eseményhez kapcsolódó négynapos ünnepi Erkel-Feszt teljes látogatószáma meghaladta a hatezret - közölte a Magyar…

Több tízezren nézték az Erkel Színház megnyitóját Tovább

Gyerekké válni – Momentán Fesztiválnapló 6. rész

Vannak olyan ritka pillanatok az életben, amikor teljesen önfeledtek vagyunk. Barátokkal, szerelmünkkel, családdal. Áldott pillanatok, amikben lefoszlik rólunk minden gátlás, és oldottan, élvezettel hülyéskedünk, marháskodunk, játszunk. Lemegyünk gyerekbe. Jópár ilyen adatott a múlt hétvégén.

Gyerekké válni – Momentán Fesztiválnapló 6. rész Tovább

A kaposvári színház Erdélyben vendégeskedik

A kaposvári Csiky Gergely Színház 111 című ifjúsági előadása is szerepel a Festivalul Spot programjában. A társulat tagjai november 19-én, kedden 19.00 órakor játsszák Nagykárolyban (Erdély, Románia) Tomasz Man kortárs lengyel drámaíró darabját.

A kaposvári színház Erdélyben vendégeskedik Tovább
süti beállítások módosítása