Ünnepi programok a Háromszék Táncegyüttesnél

Több programmal várja közönségét a két ünnep között a sepsiszentgyörgyi Háromszék Táncegyüttes. Műsoron lesz a társulat mindhárom idén bemutatott előadása, de megrendezésre kerül a hagyományos karácsonyi táncház is az Üsztürü zenekar közreműködésével.

Ünnepi programok a Háromszék Táncegyüttesnél Tovább

Megtáncoltatja a közönséget Dolhai Attila

Dolhai Attila év végén mindig meglepi a rajongóit egy önálló koncerttel, de ezúttal a karácsonyi hangulat helyett december 29-én előszilveszteri buli és tánc várja a közönséget a Budapest Kongresszusi Központban.

Megtáncoltatja a közönséget Dolhai Attila Tovább

Alföldi Róbert: "Minden héten üvölteni kellene"

Alföldi Róbert a Népszavának mesélt arról, kíváncsi-e az új Nemzetire, hazaárulózták-e már le szemtől szembe és elmondta: bár nagy balhék vannak körülötte, csupán annyit tesz, hogy a hatalmat, a társadalmat szeretné szembesíteni bizonyos jelenségekkel. Lapszemle.

Alföldi Róbert: "Minden héten üvölteni kellene" Tovább

Meghalt Maár Gyula

Életének 80. évében meghalt Maár Gyula Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező - közölte a család szombaton az MTI-vel.

Meghalt Maár Gyula Tovább

Puccini 155! - Szobrot állított az Operaház

A legendás olasz szerző születésének 155. évfordulóján Puccini szobrot avattak az Operaház előtt december 21-én, fél 11-kor. Világhírű operaénekesnőnk, Marton Éva és az Opera főigazgatója, Ókovács Szilveszter mondott köszöntőt a zenés ünnepségen.

Puccini 155! - Szobrot állított az Operaház Tovább
süti beállítások módosítása